Încălţăminte Feasy Light Gimnastică Roz Copii

Ref.
8353151
Avantaj produs
Uşor de încălţat: se deschide din 2 mișcări (se trage banda și se ridică limba încălțămintei !). Material respirant care lasă piciorul să respire.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Utilizare
Deschidere ușoară, cu benzi autoaderente.
Respirabilitate
Material respirant pentru mai mult confort pe timpul verii.
Lejeritate
Căntărește doar 70 grame la măsura 25.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 60.0% Poliuretan, 40.0% Poliester Talpă din : 100.0% EVA Interior din : 70.0% Poliester, 30.0% EVA
Tests
Toată încălțămintea Domyos a fost testată în laboratoare (pentru verificarea aderenței și a rezistenței). Produsele noastre respectă normele Decathlon privind gradul de toxicitate.
Conceput pentru a
gimnastică pentru copii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc aerisit, ferit de umiditate și lumină.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile unei activități fizice de la o vârstă tânără:
Practicarea unei activități în mod regulat, de la o vârstă tânără, este benefică pentru dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului. Educația sportivă reduce apariția problemelor de sănătate. Practicarea unei activițăți fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie le dezvoltarea personală a copilului.
Avantaje fizice si intelectuale:
Care sunt beneficiile la nivel fizic ? Dezvoltarea psihomotorie (dobândirea capacităților fizice esențiale). Favorizează creșterea. Reduce riscul obezității. Care sunt beneficiile la nivel intelectual ? Contribuie la dobândirea încrederii de sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la dezvoltarea copilului.
Recomandări de utilizare :
Ideală pentru cursurile de gimnastică pentru copii. Se poartă atât în interior, cât și în exterior. Ușor de încălțat și descălțat. Este recomandat să se poarte cu șosete. Reglaj cu bandă autoaderentă pentru adaptare la forma piciorului.
Caracteristicile piciorului copilului:
Mersul desculț este recomandat pentru copiii mici. Permite recunoașterea și învățarea senzațiilor tactile. Terminațiile nervoase de la nivelul tălpii contribuie la găsirea punctului de echilibru al greutății. Încăpătoare și flexibilă, încălțămintea Domyos permite dezvoltarea și consolidarea fără restricții a picioarelor. Asigură protecție împotriva frigului și a suprafețelor periculoase. Toată încălțămintea noastră este adaptată morfologiei copiilor.
Practica:
Ce este gimnastica pentru copii ?Activități sportive și distractive, sub formă de trasee realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Trasee cu obstacole de diferite mărimi, adaptate celor mici (grinzi, trepte, planuri înclinate, paralele, tunele, rulouri) ce le permit căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru. Gimnastica pentru copii se practică de la 10 luni până la 6 ani.
Beneficiile practicării :
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii ?Gimnastica pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie, în special dezvoltarea motricității și echilibrului. În plus, echilibristica, salturile, rostogolirile și cățăratul sunt activități care permit copilului să dobândească autonomie și încredere.
Echipamentul sportivului :
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea de gimnastică pentru copii?Echipament confortabil și lejer, adaptat sezonului : tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire. Şi pentru a evita alunecarea pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos. Încălțămintea Domyos este ușor de descălțat.
Importanța alegerii măsurii corecte :
Măsura potrivită la încălțăminte este esențială. Numerele mai mici sau mai mari (chiar și cu 5 mm!) nu sunt recomandate. Un număr mai mic poate rănei glezna și degetul mare, sau poate deterioreze pielea. Un număr mai mare poate incomoda mersul și poate provoca bășici prin frecare. Un copil de 1-2 ani schimbă în medie măsura încălțămintei la fiecare 3-4 luni. Este recomandată verificarea în mod consecvent a măsurii piciorului.
ÎNCEPUTUL PAGINII