Încălțăminte baby gym I Learn breath 510 albastru/bleumarin Copii

Ref.
8524720
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.38 / 5 8 Păreri
Avantaj produs
Încălțăminte ideală pentru cei mici: flexibilitate și confort! Validată cu un podolog! Branțul detașabil vă ajută la alegerea mărimii potrivite!

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Flexibilitate
Talpă exterioară, flexibilă, datorită striațiilor de flexiune.
Susținere
Susținere rigidă la călcâi.
Respirabilitate
Materialul asigură respirabilitate pentru mai mult confort.
Utilizare ușoară
Se recomandă îndepărtarea branțului pentru a afla mărimea potrivită.
Utilizare
Deschidere largă, închidere cu bandă cu arici, reper stâng/drept.
Aderență
Talpă antiderapantă, ce nu lasă urme.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Talpă din : 100.0% Cauciuc Exterior din : 60.0% Poliester, Exterior din : 40.0% Poliuretan Interior din : 100.0% Poliester
Approved by
Un podolog.Colaborarea cu acesta ne-a permis să înțelegem mai bine influența pe care încălțămintea o are asupra piciorului copilului, încă de la vârste fragede.
Tests
Produsele Domyos sunt testate în laborator, pentru a verifica aderența și rezistența. De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie. Toată încălțămintea Domyos a fost testată în utilizare de copii care practică baby gym.
Conceput pentru a
baby gym.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Încălțăminte adaptată la picioarele copiilor de vârste mici:
Poziția piciorului este importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului între 1 și 6 ani. Încălțămintea noastră satisface nevoile clienților.
Ce încălțăminte să aleg pentru copilul meu?
Între 1 și 2 ani (mărime 20-24): poziție verticală și învățarea mersului. Picioarele sunt rotunde și grăsuțe: încălțămintea noastră I LEARN este ideală pentru o dezvoltare normală a piciorului. Între 3 și 6 ani (mărime 25-30): îmbunătățirea mersului, a alergatului și a săriturilor. Mușchii picioarelor se dezvoltă, bolta plantară începe să se formeze: încălțămintea noastră I MOVE este flexibilă și asigură susținere.
Caracteristicile picioarelor copiilor cu vârste între 1 și 2 ani:
Picioarele nu au nevoie de încălțăminte pentru a se dezvolta. Dar aceasta este importantă pentru că protejează picioarele de frig, de umiditate, lovituri, atât la exterior, cât și la interior. Încălțămintea I LEARN de la Domyos asigură protecție și libertate de mișcare copiilor de 1-2 ani: flexibilitatea încălțămintei permite piciorului să se dezvolte în mod natural. Talpa subțire, plată și flexibilă oferă aceeași senzație ca mersul în picioarele goale.
Alegerea mărimii
Mărime ușor de ales: scoateți branțul interior din încălțăminte și așezați-l pe sol. Așezați piciorul copilului deasupra acestuia, cu călcâiul pe linia din spate. Dacă degetele se află în zona hașurată din față, atunci aceasta este mărimea ideală! Între 1 și 3 ani creșterea piciorului copilului este aspectul cel mai important. Consultați site-ul nostru, la rubrica "ce mărime să aleg ?".
Detalii bolta plantară
De la naștere, copilul are picioarele plate. Din momentul în care învață să meargă, bolta plantară și mușchii picioarelor se formează treptat. Din acest motiv, nu este nevoie să integrați bolta plantară în încălțăminte în perioada de creștere a copilului (decât cu recomandarea medicului specialist).
Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:
Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Beneficiile fizice și intelectuale:
Care sunt beneficiile fizice? Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie). Favorizarea creșterii. Reducerea riscului de obezitate. Care sunt beneficiile intelectuale ? Învață să aibă încredere în sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la starea de bine a copilului.
Practicare
Baby gymAccesibil copiilor începând cu vârsta de un an până la 6 ani, această practică ludică este concepută pentru a-i solicita în cadrul unui parcurs construit cu un material adaptat. baby gym dezvoltă capacitățile motrice ale copiilor prin diverse exerciții și mișcări.
Beneficii
Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4.38 / 5 8 Păreri
7 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 06 mai 2019
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  bof

  je ne recommande pas ses chaussures car on y transpire énormément. chaussures néanmoins bien conçu et confortables. un peu cher car pour 4 euros de plus j ai acheté des chaussures de marque tout en cuir et plus de transpiration

  Brand's answer :

  Bonjour,
  Je vous remercie de nous avoir donné votre avis concernant les chaussures Domyos baby que vous avez achetées.
  Je suis désolée que vous ne soyez pas satisfait de l'aération de ce modèle.
  Pour répondre à ce problème, nous avons travaillé sur un nouveau modèle de chaussures, les Breath++, qui arrivent en magasin à l'automne prochain.
  La matière de ce nouveau produit apportera une meilleure aération des pieds des enfants.
  J'espère que ce modèle vous conviendra.
  Je vous remercie de la confiance que vous accordez à nos produits Domyos.
  Cordialement,

  CATHERINE ALLENET
  CHEF DE PRODUITS

 • Femeie
  08 iunie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nada que envidiar a otras marcas

  Con mi anterior hijo me gasté un dineral en calzado de marca porque eran los únicos que cumplían el tipo de calzado que necesitaba. Con este modelo ya no necesito gastar tanto dinero porque cumple con todo lo que busco en un calzado para un niño que lleva poco caminando.

 • 21 mai 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfectas

  Perfectas para los primeros pasos de nuestro hijo

ÎNCEPUTUL PAGINII