Încălțăminte baby gym 500 I LEARN bleumarin/ Maro Copii

Ref.
8381193
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.65 / 5 17 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 2 Păreri
Avantaj produs
Încălțăminte ideală pentru cei mici: flexibilitate maximă și susținere a piciorului. Validată cu un podolog! Branțul detașabil vă ajută la alegerea mărimii potrivite!

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Flexibilitate
Talpă exterioară, flexibilă, datorită striațiilor de flexiune.
Susținere
Material rigid la nivelul călcâiului, pentru o susținere optimă.
Utilizare ușoară
Se recomandă îndepărtarea branțului pentru a afla mărimea potrivită.
Utilizare
Uşor de desfăcut, închidere cu bandă cu arici, reper stâng/drept.
Aderență
Talpă antiderapantă, ce nu lasă urme.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi:
20-24.
Compozitie
Talpă din : 100.0% Cauciuc Exterior din : 60.0% Poliester, Exterior din : 40.0% Poliuretan Interior din : 100.0% Poliester
Approved by
Un podolog.Colaborarea cu acesta ne-a permis să înțelegem mai bine influența pe care încălțămintea o are asupra piciorului copilului, încă de la vârste fragede.
Tests
Produsele Domyos sunt testate în laborator, pentru a verifica aderența și rezistența. De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie. Toată încălțămintea Domyos a fost testată în utilizare de copii care practică baby gym.
Conceput pentru a
baby gym.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Încălțăminte adaptată la picioarele copiilor de vârste mici:
Poziția piciorului este importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului între 1 și 6 ani. Încălțămintea noastră satisface nevoile clienților. Încălțămintea este creată cu ajuorul specialiștilor în bio-mecanică, pentru a oferi libertate optimă de mișcare.
Ce încălțăminte să aleg pentru copilul meu?
Între 1 și 2 ani (mărime 20- 24) : poziție verticală și învățarea mersului. Picioarele sunt rotunde și grăsuțe: încălțămintea noastră I LEARN este ideală pentru o dezvoltare normală a piciorului. Între 3 și 6 ani (mărime 25- 30): îmbunătățirea mersului, a alergatului și a săriturilor. Mușchii picioarelor se dezvoltă, bolta plantară începe să se formeze: încălțămintea noastră I MOVE este flexibilă și asigură susținere.
Caracteristicile picioarelor copiilor cu vârste între 1 și 2 ani :
Picioarele nu au nevoie de încălțăminte pentru a se dezvolta. Dar aceasta este importantă pentru că protejează picioarele de frig, de umiditate, lovituri, atât la exterior, cât și la interior. Încălțămintea I LEARN de la Domyos asigură protecție și libertate de mișcare copiilor de 1-2 ani: flexibilitatea încălțămintei permite piciorului să se dezvolte în mod natural. Talpa subțire, plată și flexibilă oferă aceeași senzație ca mersul în picioarele goale.
Alegerea mărimii
Mărime ușor de ales: scoateți branțul interior din încălțăminte și așezați-l pe sol. Așezați piciorul copilului deasupra acestuia, cu călcâiul pe linia din spate. Dacă degetele se află în zona hașurată din față, atunci aceasta este mărimea ideală ! Între 1 și 3 ani creșterea piciorului copilului este aspectul cel mai important. Consultați site-ul nostru, la rubrica "ce mărime să aleg ?".
Detalii bolta plantară
De la naștere, copilul are picioarele plate. Din momentul în care învață să meargă, bolta plantară și mușchii picioarelor se formează treptat. Din acest motiv, nu este nevoie să integrați bolta plantară în încălțăminte în perioada de creștere a copilului ( decât cu recomandarea medicului specialist).
Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:
Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Beneficiile fizice și intelectuale:
Care sunt beneficiile fizice ? Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie). Favorizarea creșterii. Reducerea riscului de obezitate. Care sunt beneficiile intelectuale ? Învață să aibă încredere în sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la starea de bine a copilului.
Practicare
Ce este baby gym? Accesibil copiilor începând cu vârsta de un an până la 6 ani, această practică ludică este concepută pentru a-i solicita în cadrul unui parcurs construit cu un material adaptat. Baby gym dezvoltă capacitățile motrice ale copiilor prin diverse exerciții și mișcări.
Beneficii
Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.
4.65 / 5 17 Păreri
17 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Bărbat
  08 septembrie 2020
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  value for money

  my 2 year son like wearing this shoe....very comfortable I must say

 • Femeie
  30 - 39 ani
  08 octombrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  Super premières chaussures

  Correspondent parfaitement à ce que je recherchais pour mon bébé de 1 an.
  Très bonne qualité, souples, confortables et faciles à enfiler.
  Conviennent très bien pour les pieds potelés.
  Excellent rapport qualité/prix.

 • Bărbat
  05 august 2020
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Satisfait…

  Satisfait

  Brand's answer :

  Bonjour Benjamin, merci pour votre commentaire! Excellente journée à vous.


  Lauryne

5 / 5 2 Păreri
2 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  40 - 49 ani
  29 septembrie 2020
  Use since peste 1 an
  That review has been deposited on this product version
  Excelente

  Calidad precio excelente

 • Femeie
  30 - 39 ani
  30 ianuarie 2020
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Imprescindibles para primeros pasos

  Mi hijo tiene ahora 20 meses las compramos hace unos cuantos meses atrás y me pena no haber empezado con estas zapatillas cuando dio sus primeros pasos . Son perfectas y además a él le encantan. No quiere otras . Flexibles, aún no tienen ni un roce y se lavan perfectamente en la lavadora . No cogen malos olores . Las aconsejo a todas esos papás que no se deciden si por el precio serán buenas para los pies de sus peques. Merece la pena . Solo le veo una pega , que me gustaría que hubiera más colores y modelos similares ya que en la en todas las tiendas solo están azules de chicos y rosas de niñas

ÎNCEPUTUL PAGINII