Advice

banner-hp-conseils-tous-les-conseils

TOATE RECOMANDĂRILE

Fie că vă place fitness-ul, gimnastica, dansul, yoga sau sporturile de luptă… Descoperiți aici toate recomandările și trucurile antrenorilor noștri Domyos, pentru a vă motiva și a progresa, indiferent de nivel și de obiectivul sportiv. 

banner-hp-conseils-conseils-fitness

Recomandările FITNESS

Doriți să vă mențineți în formă, să consumați energie, să vă definiți silueta sau să vă definiți mușchii? Vă invităm să descoperiți în cele ce urmează sute de recomandări fitness.

banner-hp-conseils-conseils-yoga

Recomandările YOGA

Doriți să țineți stresul sub control sau să vă relaxați? Recomandările experților noștri în yoga ar trebui să vă ajute să atingeți acest obiectiv!

banner-hp-conseils-conseils-danse

Recomandările DANS

Fie că preferați dansul clasic, jazz-ul modern sau street dance-ul, vă invităm să descoperiți toate recomandările dansatoarelor noastre pentru a face progrese și pentru a vă urma pasiunea.

banner-hp-conseils-conseils-gymnastique

Recomandările GIMNASTICĂ

Pasiunea dumneavoastră este gimnastica? Nu ratați recomandările noastre profesioniste pentru a face progrese și pentru a vă pune în evidență talentul!

banner-hp-conseils-conseils-sports-de-combat

Recomandările SPORTURI DE CONTACT

Descoperiți universul sporturilor de luptă și recomandările experților noștri, pentru a vă depăși limitele….

FITNESS

Cum puteți avea grijă de siluetă în vacanță?Prin câteva exerciții de fitness simple (și discrete!) care pot fi efectuate pentru a rămâne în formă toată vara.

MULTISPORTURI
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Acasă, la birou sau în vacanță, descoperiți recomandările noastre pentru a rămâne tonifiat și pentru a profita de vară!Vă vom ajuta să întrețineți acest activ valoros care este corpul, având grijă de el:fiți frumoasă și sportivă pe nisipul fin, respectând cele 5 trucuri ale noastre!

(1)
FITNESS
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, antrenor în cadrul clubului Domyos, vă propune o serie de exerciții care pot fi efectuate chiar la dumneavoastră acasă.

(4)
FITNESS

Cum puteți practica fitness atunci când nu vă aflați în sala de gimnastică? Vă propunem să descoperiți acest lucru cu ajutorul acestui program de exerciții în aer liber elaborat de Eva, antrenorul nostru.

(1)
ÎNCEPUTUL PAGINII