Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 41-42 Roz

Ref.
8527698
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4 / 5 11 Păreri
Avantaj produs
Sunt gata de utilizare: fără elastice și șnururi de strângere! Talpa divizată permite întinderea la maximum a piciorului, pentru a sublinia armonios linia gleznei.

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Extensibilitate
Pânză stretch, ce se adaptează la forma piciorului.
Utilizare ușoară
Încălțare/descălțare ușoară.
Flexibilitate
Flexibilitatea tălpii divizate pune în valoare gleznele.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 71.0% Bumbac, Exterior din : 23.0% Poliamidă, Exterior din : 6.0% Elastan Interior din : 50.0% Piele de porc, Interior din : 40.0% Poliamidă 6, Interior din : 10.0% Elastan Talpă din : 100.0% Piele bovine
Approved by
Inginerul nostru care se ocupă cu testarea produselor a oferit produsul spre testare practicanților amatori și profesioniști. Aceștia l-au folosit în timpul cursurilor și ne-au oferit părerea lor despre produs, la finalul perioadei de test. Astfel, am putut îmbunătăți produsul. Caroline, șef de produs, realizează sesiuni de test pentru toate mărimile, pentru a garanta că mărimile se adaptează conformației corpului.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Există variante diferite pentru utilizatori, în funcție de vârstă și sex?
În rest, utilizatorii își pot alege demi-poantele în funcție de nivelul de practicare. În general, începătorii poartă demi-poante cu talpă întreagă, apoi trec la demi-poante cu talpă divizată și ajung, într-un final, la poante.Criteriul de diferențiere este culoarea. Variantele de culoare propuse de noi: negru, bej, alb.
Demi-poante cu talpă întreagă sau cu talpă divizată?
Talpa întreagă este ideală pentru începători de toate vârstele, ce practică dans clasic. Susținere bună a piciorului. La început, profesorii de dans recomandă demi-poantele cu talpă divizată. Talpa divizată asigură mai multă flexibilitate la nivelul boltei plantare. Adesea recomandată pentru elevi de nivel intermediar sau avansat, ce stăpânesc deja tehnicile. Cereți recomandarea profesorului de dans.
Demi-poante din pânză sau din piele?
Și alegerea materialului (piele vs. pânză) trebuie făcută tot la recomandarea profesorului de dans. Confortul rămâne, însă, un aspect deloc de neglijat. Demi-poantele din pânză stretch sunt mai flexibile, se pot spăla la mașină, la 30 de grade.Demi-poantele din piele sunt mai rezistente în timp.
Alegerea corectă a mărimii
Atunci când vă alegeți poantele, atenție ca degetele de la picioare să nu fie strânse, ci doar bine susținute. Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. În același timp, trebuie să vă ofere o senzație de susținere. Pentru demi-poantele din pânză, alegeți mărimea obișnuită, aceeași ca pentru încălțămintea de oraș. Pentru demi-poantele din pânză, vă recomandăm să alegeți o mărime mai mică, mai ales dacă aveți picioarele subțiri.Demi-poantele din piele se lasă în timp
Cum se probează demi-poantele?
Da! Probați-le stând în picioare, ridicați-vă pe demi-poante, reveniți pe sol. Repetați mișcarea de mai multe ori. Flexați.Astfel, veți simți dacă degetele de la picioare vă sunt prea strânse.Atenție, demi-poantele nu trebuie să fie prea strânse.
Avantaj
Echipa noastră a conceput o geantă de transport pentru accesoriile și încălțămintea de balet (geanta se vinde separat).Aceasta este prevăzută cu un compartiment pentru accesorii (accesori coc, plasture etc.) și cu un compartiment cu fermoar deasupra, pentru a depozita separat încălțămintea.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4 / 5 11 Păreri
8 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 14 ianuarie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  très bon produit

  très bon produit

 • Femeie
  50 - 59 ani
  06 ianuarie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Mon achat est pour...

  Mon achat est pour chausser un pied douloureux après une opération pour pratiquer la danse sportive. J'en suis très contente. On a bien les sensations sans être pieds nus.

 • Bărbat
  50 - 59 ani
  05 ianuarie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bien

  Bien

ÎNCEPUTUL PAGINII