Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 28-40

Ref.
8527694
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.64 / 5 22 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 3 Păreri
Avantaj produs
Vă doriți demi-poante de balet care să vă pună linia picioarelor în valoare? Materialul stretch ia perfect forma piciorului. Avantajul: elastice deja cusute.

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Flexibilitate
Separația tălpii și materialul stretch oferă o bună derulare a piciorului.
Utilizare ușoară
Elastice cusute în cruce. Se adaptează și pun în valoare glezna.
Polivalență
Șnurul de strângere permite adaptarea încălțămintei la forma piciorului.
Extensibilitate
Pânză stretch concepută din elastan. Se adaptează la piciorului.
Fineţe la atingere
Căptușeala interioară și elasticele asigură confort.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 71.0% Bumbac, Exterior din : 23.0% Poliamidă, Exterior din : 6.0% Elastan Interior din : 50.0% Piele de porc, Interior din : 40.0% Poliamidă 6, Interior din : 10.0% Elastan Talpă din : 100.0% Piele bovine
Approved by
Pentru că o preocupare a noastră este co-crearea, demi-poantele au fost concepute și testate de profesori și dansatori profesioniști, parteneri de balet. Am conceput și testat, de asemenea, împreună cu colaboratorii Decathlon pasionați de balet și profesorii de dans.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce să alegem demi-poante cu talpă divizată?
Demi-poantele din pânză sunt adaptate dansatorilor de nivel intermediar și avansat, care stâpânesc bine tehnica de balet. Datorită separării tălpii, sunt mai flexibile la nivelul boltei plantare și asigură o bună derulare a gleznei. Flexibilitatea demi-poantelor cu talpă divizată pune în valoare linia piciorului și a glenzei. Cereți recomandarea profesorului de dans pentru achiziționarea încălțămintei de balet.
De ce demi-poante stretch?
Dacă doriți demi-poante flexibile care iau forma piciorului, alegerea potrivită este pânză stretch. Materialul extensibil asigură o bună derulare a piciorului și pune în valoare glezna. Demi-poantele cu talpă divizată, din pânză stretch, se pot spăla manual, fără a folosi uscătorul de rufe. Demi-poantele cu talpă divizată sunt din piele, pentru a garanta o mare durabilitate a produsului.
De ce există cordon de strângere?
V-am ascultat: Din nou prezent pe acest model de demi-poante, cordonul de strângere permite adaptarea lățimii încălțămintei la forma piciorului. Nu uitați înnodarea și tăierea cordonului de strângere odată ce reglarea este realizată. Este necesară ascunderea cordonului la interiorul încălțămintei de fiecare dată când le purtați. Un mic truc: Se poate fixa, de asemenea, la interiorul încălțămintei, sub căpută.
Există variante diferite pentru utilizatori, în funcție de vârstă și sex?
Atât copiii, cât și adulții trebuie să aleagă demi-poante adaptate nivelului lor. În general, începătorii poartă demi-poante cu talpă întreagă, apoi trec la demi-poante și ajung, într-un final, la poante.Distincție dintre fete, băieți și damă, bărbați, se realizează la nivelul culorii demi-poantelor. Culoarea roz este recomandată pentru sexul feminin, iar alb pentru sexul masculin.
Alege corect mărimea
Pentru a vă alege demi-poantele de balet, ridicați-vă în picioare, lipiți picioarele și realizați mai multe relevés purtând demi-poantele. În timpul acestui exercițiu, trebuie să simtiți că degetele de la picioare sunt susținute și întinse, fără a fi încordate sau strânse. Dacă nu puteți proba demi-poantele înainte de a le achiziționa, recomandăm optarea pentru mărimea dvs. obișnuită.
Avantajul:
Pentru a depozita accesoriile de balet, Decathlon vă propune o geantă elegantă. Concepută din 2 compartimente, permite depozitarea separată a demi-poantelor și a oricărui alt accesoriu precum kitul pentru coc, colofoniul sau pansamentele.
4.64 / 5 22 Păreri
22 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  40 - 49 ani
  12 octombrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Foarte buni

  Acesti flexibili ( papuci de balet ) sunt de foarte buna calitate. Si spun asta din postura de balerina profesionista, avand ocazia sa testez de-alungul timpului multe produse similare, de la branduri de renume din strainatate. Recomand cu incredere!

  Brand's answer :

  Buna ziua doamna Andreea,  Va multumim pentru transmiterea experientei dumneavosatra cu produsele Decathlon. Fiecare opinie primita ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea serviciilor oferite.


  Ne bucuram ca produsul achizitionat este conform asteptarilor dumneavoastra si, de asemenea, va multumim pentru apreciere si fidelitate.  O saptamana minunata va dorim!


  Andreea Florea , Responsabil Relatii Clienti Decathlon Baneasa

  Andreea find this answer useful

 • 17 noiembrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Difficile de trouver du…

  Difficile de trouver du matériel a petit prix et de qualité pour mon petit fils et oui petit fils qui pratique la danse clasique , merci decatlon ..

 • 04 noiembrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Demi pointes souples, faciles…

  Demi pointes souples, faciles à enfiler et confortables. Elles taillent juste très petites (pris trois tailles au dessus)

5 / 5 3 Păreri
3 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 02 iulie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  bon maintien , ne…

  bon maintien , ne glisse pas parfais même pour le yoga

 • Femeie
  20 - 29 ani
  02 mai 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  De super demi pointes!!!

  Très contente de ces demi-pointes. Un super produit.
  Elles sont confortables, agréables et tiennent bien le pied.
  Et merci pour le côté pratique : élastiques déjà cousus! D'habitude mes demi pointes restent 1 mois avant que je me motive à les coudre...Et là c'était prêt tout de suite!! :))

 • 05 martie 2020
  That review has been deposited on this product version
  se ajustan al pie a la perfeccion

  ideales para ballet y contemporaneo

ÎNCEPUTUL PAGINII