Demi-Poante Talpă Divizată din piele mărimile 41-42 Bej

Ref.
8527700
Avantaj produs
Aveți nevoie de demi-poante cu talpa divizată, din piele? Acestea sunt rezistente sunt concepute din piele flexibilă și material intercalat stretch pentru a se mula perfect pe bolta plantară.
Flexibilitate
Separarea tălpii oferă o bună derulare a piciorului.
Utilizare ușoară
Elastice cusute în cruce. Se adaptează și pun în valoare glezna.
Extensibilitate
Material intercalat din mesh între tălpi. Asigură libertate de mișcare.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 100.0% Piele de bovine Interior din : 100.0% Piele de porc Talpă din : 100.0% Piele de bovine Bandă elastică : 55.0% Poliamidă, Bandă elastică : 45.0% Elastan
Approved by
Demi-poantele au fost testate și validate împreună cu profesori și dansatori profesioniști. Am conceput și testat, de asemenea, împreună cu colaboratorii Decathlon pasionați de balet și profesorii de dans.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
Produsul nu a fost conceput pentru utilizarea în aer liber.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce să alegem demi-poante cu talpă divizată?
Demi-poantele cu talpă divizată din piele sunt adesea recomandate pentru elevii de nivel intermediar și avansat, care deja stăpânesc tehnicile baletului. Mai flexibile la nivelul boltei plantare. Pun în valoare liniile piciorului și asigură o bună mișcare a acestuia. Recomandăm cererea părerii profesorului de balet în vedere achiziționării acestui produs.
De ce demi-poante din piele?
Dacă sunteți în căutare pentru libertate de mișcare și doriți să vă accentuați mișcarea piciorului, demi-poantele din piele flexibilă sunt potrivite. Materialul din piele, demi-poantele și talpa divizată asigură în mod egal durata de viață a produsului.
De ce nu are cordon de strângere?
Cordonul de strângere trebuie să fie reglat, apoi tăiat. Nodul de la interior poate provoca o senzație de jenă. Modelul nu are cordon de strângere vizibil. Validate de profesori și profesioniști! Asigură mai mult confort!
Alege corect mărimea
Pentru a alege mărimea demi-poantelor, este suficient să realizați mai multe relevés pe demi-poante, ținând picioarele în a șasea sau în prima poziție. Degetele de la picioare trebuie să fie susținute fără să fie strânse, depărtate sau îndoite. Pentru demi-poantele din piele, cu talpă divizată, puteți alege mărimea obișnuită dacă nu aveți ocazia de a le proba înainte de a le achiziționa.
Avantajul:
Demi-poantele se pot depozita în geanta cu 2 compartimente vândută separat în magazinul nostru. De asemenea, puteți depozita separat încălțămintea de dans și accesoriile, precum elasticele de păr, colofoniul sau pansamentele.
ÎNCEPUTUL PAGINII