Error message
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3000 milliseconds with 0 bytes received
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3001 milliseconds with 0 bytes received

Colanţi Reversibili Yoga+ 920 Negru/ Alb Imprimeu Damă

Ref.
8483986
Avantaj produs
Colanți reversibili, ideali pentru yoga ușoară! Asigură confort optim și prezintă numeroase avantaje:opac, respirant, susținerea abdomenului!

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Libertate de mișcare
Material din elastan pentru flexibilitate optimă.
Respirabilitate
Material tehnic ce absoarbe, usucă şi elimină rapid transpiraţia.
Opacitate
Material testat pentru a garanta opacitate.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 77.0% Poliester, Material principal : 23.0% Elastan Bandă elastică : 79.3% Poliamidă, Bandă elastică : 17.1% Elastan, Bandă elastică : 3.6% Fibră metalică
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
yoga dinamică: Ashtanga, Vinyasa, Power yoga, Hot yoga.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la max. 30°. A nu se usca automat. A nu se călca. Modul în care întreţineţi produsul este important pentru mediu. A se evita prespălarea. A se spăla la 30° în loc de 40° pentru a economisi până la 37% din energie! A se utiliza un detergent cu impact redus asupra mediului, cu ambalaj reciclabil.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor pentru Yoga
Confortul este esenţial în timpul practicării de yoga. De aceea, Domyos a conceput produse care asigură libertate de mişcare. Produsele sunt create astfel încât să vă puteţi concentra asupra posturii şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor.
Yoga dinamică (ashtanga yoga, hot yoga, etc): pentru cine?
Yoga dinamică este potrivită pentru persoanele care practică şi alt sport (alergare, înot, surf, dans), unde concentrarea, flexibilitatea, rezistenţa sunt importante. Yoga este benefică alături de alte activităţi. Din ce în ce mai mulţi sportivi practică yoga pentru îmbunătăţirea performanţei.
ÎNCEPUTUL PAGINII