Colanţi Dans Negru Damă

Ref.
8301138
Avantaj produs
Colanți din voal semi-opac, cu întărituri între picioare, material dublat din bumbac pentru mai mult confort și rezistență. Ideali pentru dans clasic și contemporan.
Libertate de mișcare
Croiala şi materialul oferă libertate mare de mişcare.
Durabilitate
Elemente de întărire în talie şi în zona coapselor.
Fineţe la atingere
Element de întărire dublat cu bumbac în zona coapselor, pentru mai mult confort.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
XS - XL.
Culori
negru.
Compozitie
Șosete : 90.0% Poliamidă, 10.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus testelor de spălare pentru a verifica forma și culorile. Testele sunt realizate în mod frecvent de către un laborator exterior ce permite confirmarea exigențelor noastre asupra calității produselor.
Conceput pentru a
dans.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla la 30°.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alege corect ținuta de dans
Ținuta de dans este adesea recomandată, ba chiar impusă de profesorii de dans. Se poartă în general fără alt articol vestimentar pe dedesubt. Body-ul se poate purta cu o pereche de colanți pentru a asigura libertate de mișcare. Echipamentul perfect: body, colanți, poante, iar pentru încălzire se recomandă purtarea unui top.
Avantajele colanților Domyos
Asigură confort si susținere optimă. Evidențiază silueta. Rezistență mai mare datorită elementelor de întărire din zona coapselor și de la vârf. Pot fi folosiți atât pentru cursuri, cât și pe scenă.
Alege corect colanții de dans
În gama Domyos găsiți diferite tipuri de colanți, cei clasici fiind colanții întregi alb/roz. Colanții decupați pot fi folosiți atât pentru dans clasic, cât și pentru dans contemporan (culori negru/roz). Permit îmbrăcarea ușoară. Ideali pentru dans, oferă protecție degetelor de la picioare în timpul cursului.
ÎNCEPUTUL PAGINII