Colanţi Fitness Gri Fete

Ref.
8311985
Avantaj produs
Colanţi ideali pentru sport !Foarte elastici şi confortabili pe parcursul întregului antrenament !

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

de la
21.90 RON17.90 RON*
Fineţe la atingere
Material principal din bumbac. Finețe la atingere. Lungime până la gleznă.
Extensibilitate
Elastanul oferă libertate de mişcare optimă.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
5 - 14 ani.
Culori
gri.
Compozitie
Material principal : 92.0% Bumbac, 8.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.
Conceput pentru a
fitness de intensitate mică.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Îmbrăcămintea din bumbac sau material sintetic se spală la 30°, 40° maximum. Se poate usca automat. A se călca cu fierul încălzit la intensitate medie. A se spăla separat îmbrăcămintea de culoare închisă, de cea deschisă. Uscarea naturală este benefică pentru mediu, datorită economiei de energie şi rezistenţei produselor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Material
Puteți alege din aceeași gamă un șort sau pantalon. Modelele au culoare unică. Produsele sunt în cea mai mare parte din bumbac și conțin elastan, pentru a favoriza libertatea de mișcare.
Produse pentru copii de 5-14 ani
Gama de textile Active este creată pentru exerciții de fitness la nivel consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi raport ideal între confort și respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII