Colanți Fără Cusături 7/8 Yoga+ Roz Damă

Ref.
8380561
Avantaj produs
Colanți 7/8 fără cusături, material confortabil si respirant!Motiv discret și elegant care subțiază piciorul!

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Libertate de mișcare
Asigură libertate de mișcare datorită elasticității materialului.
Respirabilitate
Material tehnic, care absoarbe și evacuează transpirația.
Reducerea frecărilor
Material tehnic, fără cusături și zone care pot irita.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
XS - XL.
Compozitie
Material principal : 62.0% Poliester, Material principal : 34.0% Poliamidă, Material principal : 4.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
yoga dinamică: ashtanga yoga, power yoga, hot yoga.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se pot spăla la maşină, la maximum 30°. A nu se usca automat. A nu se călca. Modul în care întreţineţi produsul este important pentru mediu. A se evita prespălarea. A se spăla la 30° în loc de 40° pentru a economisi până la 37% din energie! A se utiliza un detergent cu impact redus asupra mediului, cu ambalaj reciclabil.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Colanţi 7/8 Yoga+
Acest produs a fost conceput pentru a asigura o maximă libertate de mișcare în timpul cursurilor de yoga dinamică. Colanți respiranți, ce se mulează perfect pe corp. Ideali pentru posturile inversate.
Conceperea produselor pentru Yoga
Confortul este esenţial în timpul practicării de yoga. De aceea, Domyos a conceput produse care asigură libertate de mişcare. Produsele sunt create astfel încât să vă puteţi concentra asupra posturii şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant în funcție de sfaturile clienţilor.
Yoga dinamică (ashtanga yoga, hot yoga, etc): pentru cine?
Yoga dinamică este potrivită pentru persoanele care practică şi alt sport (alergare, înot, surf, dans), unde concentrarea, flexibilitatea, rezistenţa sunt importante. Yoga este benefică alături de alte activităţi. Din ce în ce mai mulţi sportivi practică yoga pentru îmbunătăţirea performanţei.
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori.O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
ÎNCEPUTUL PAGINII