Colanți Bumbac Biologic Gimnastică Uşoară/Yoga Negru Damă

Ref.
8201173
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
5 / 5 1 Părere
Avantaj produs
Produs uşor şi moale. Bumbac provenit din agricultura biologică. Talia înaltă, poate fi întoarsă. Susţine abdomenul şi se adaptează la forma corpului.

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

de la
39.90 RON11.90 RON*
Concept eco
Bumbac biologic, nu este modificat genetic (pesticide şi îngrăşăminte chimice).
Libertate de mișcare
8% elastan pentru flexibilitate optimă.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 92.0% Bumbac, Material principal : 8.0% Elastan
Tests
A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului. (Materialele rezultate din agricultura biologică au o trasabilitate aparte).
Conceput pentru a
gimnastică ușoară, yoga şi pilates.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se pot spăla automat la maximum 40°. A se usca automat pe program mic. A nu se călca. Am ales produsele rezultate din agricultura biologică pentru a reduce impactul asupra mediului şi a respecta ecosistemul. Modul în care întreţineţi produsul este important pentru mediu. A se evita prespălarea. A se spăla la 30° în loc de 40° pentru a economisi până la 37% din energie!

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Bumbac provenit din agricultura biologică.
Bumbac provenit din agricultura biologică.Metodele de cultură biologică au fost create pentru a reduce impactul asupra mediului. Menţine biodiversitate, fertilitatea solului şi reduce riscul de poluare al pânzei freatice.Consum de apă redus cu 60% la fabricaţie faţă de bumbacul clasic.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Ancestrală. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă face să vă simţiţi mai bine în propriul corp. Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Căpătaţi mai multă încredere, calm şi relaxare !
Conceperea produselor pentru yoga Domyos
Confortul este esenţial în timpul practicării de gimanstică şi yoga. De aceea, Domyos a conceput produse care asigură libertatea de mişcare. Produsele sunt create astfel încât să vă puteţi concentra asupra posturii şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor.
De ce să alegeţi bumbacul biologic?
Respiraţi, vă relaxaţi, alungaţi stresul. Yoga este echivalentul stării de bine. Practicanţii cunosc limitele corpului, respectul faţă de ceilalţi şi mediu: de aceea, propunem bumbacul obţinut din agricultura biologică (creată pentru reducerea impactului asupra mediului).

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

5 / 5 1 Părere
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
  • 06 ianuarie 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    颜色和尺寸都很好

    希望多点颜色

ÎNCEPUTUL PAGINII