Coardă Împletită Gimnastică Ritmică 3 m

Ref.
8248196
Avantaj produs
Lungimea și diametrul produsului sunt în conformitate cu normele standard. Ideală pentru juniori și seniori (începând cu 16 ani), dar și pentru gimnastele experimentate.
Greutate
Greutate 160 g, în conformitate cu normele standard.
Durabilitate
100% polipropilenă rezistentă.

CARACTERISTICILE SALE

Culori
Albastru / Mov
Lungime
3 metri.
Diametru
10 mm.
Compozitie
Material principal : 100.0% Polipropilenă
Tests
Produsul a fost testat și aprobat de gimnaste, în club.
Conceput pentru a
gimnastică ritmică.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita departe de surse directe de căldură.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Alegerea accesoriilor pentru gimnastică ritmică
Există 5 accesorii ideale pentru exercițiile de gimnastică ritmică: minge, cerc, panglică, măciuci și coardă. Pentru fiecare accesoriu, propunem 2 game: Gama training: Accesorii mici și ușoare, pentru micii gimnaști. Accesoriile din această gamă sunt ideale pentru antrenamentele copiilor de până la 15 ani. Gama Competition, cu accesorii ale căror dimensiuni corespund normelor standard. Accesoriile din această gamă sunt ideale pentru antrenamentele gimnaștilor cu vârste începând cu 16 ani.
Ținută pentru gimnastică ritmică
În timpul antrenamentelor, ideal este să purtați un șort sau colanți, împreună cu un maiou, bustieră sau tricou. Pentru competiții, ideal este să purtați un body, cu sau fără fustă. A se utiliza demi-poantele pentru gimnastică ritmică (a nu se confunda cu demi-poantele pentru dans), ce asigură protecție pentru picioare și precizie, în timpul antrenamentelor.
ÎNCEPUTUL PAGINII