Chingă de suspensie Cross Training Domyos Strap Training 100

Ref.
8360619
Avantaj produs
Antrenament accesibil tuturor. Dificultate adaptabilă în funcţie de înclinarea corpului. Uşoară şi compactă, poate fi transportată în husa proprie.
Polivalență
Simplă și eficientă. O puteți folosi pentru numeroase tipuri de exerciții.
Transport
Accesoriu ușor și compact: îl puteți transporta peste tot, datorită husei.
Utilizare ușoară
2 modalități de fixare: pe ușă sau cu chingă.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 100.0% Poliamidă Catarame : 100.0% Zamac Mâner : 75.0% Polipropilenă, Mâner : 25.0% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Approved by
Echipa de antrenori de la Domyos Center
Tests
Teste de rezistenţă la tracţiune pe ansamblul componentelor produsului (chingă, cusături, mânere şi catarame) la o greutate de 234 kg. Strap Training de la Domyos a fost dezvoltat, testat și validat de antrenori de fitness.
Conceput pentru a
dezvoltarea musculaturii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
Greutate maximă: 130 kg. Utilizare strict personală.

ÎNVĂȚAȚI GRATUIT SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE ȘI ACCESORIILE DOMYOS, VIZIONÂND SECVENȚELE VIDEO PROPUSE.

Cu ajutorul benzii Strap training de la Domyos, vă veți antrena folosind propria greutate, ceea ce vă va permite să câștigați în intensitate și în eficiență pe parcursul exercițiilor de dezvoltare musculară.
Domyos vă propune secvențe video cu exerciții concepute și realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi, profesioniști și certificați, ai centrelor noastre de fitness, Domyos Club.
 

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Dimensiuni
Produs depliat:Lungime: de la 60 cm la 170cm. Lăţimea mânerelor: 13,5 cm. Diametrul mânerelor:3,2 cm. Cutie: Lungime: 17 cm Lățime: 10 cm Înălţime: 13 cm.
Greutate
Produs: 1 kg Cutie: 1, 2 kg
Pentru siguranța dumneavoastră
Pentru a fixa chinga pe o ușă, este recomandat să lăsați la vedere, în exterior, marcajul "workout". Pentru a practica în siguranță, alegeți o ușă solidă, de preferat încuiată. Pentru a nu deteriora ușa, efectuați exercițiile în partea opusă balamalelor. (vezi imagine așa da/ așa nu).
Pentru a utiliza mai bine produsul, folosiţi exerciţiile noastre video gratuite.
www.domyos.com vă propune exerciții video realizate și explicate în parteneriat cu antrenorii de la centrele noastre de Fitness, Domyos Club.
Conținut set
Setul conține: - 1 Domyos Strap Training care se poate prinde pe ușă, arbore, bară. - 1 ghid cu 15 exerciții de bază. - 1 husă de transport.
ÎNCEPUTUL PAGINII