Bustieră Shape+ Fitness Negru Damă

Ref.
8352436
Avantaj produs
Fără cusături, bureți integrați și confort. Bretele reglabile. Spate din material respirant.

5 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Susținere bust
Superior: reduce mişcarea pieptului cu 42% în timpul antrenamentului.
Respirabilitate
Materialul menţine pielea uscată.
Ventilare
Spate decupat, maille textil cu perforații

CARACTERISTICILE SALE

Tip de produs
Fără armături.
Bureți
Bureţi integraţi.
Spate.
Decupat.
Reglare
Bretele reglabile.
Compozitie
Material principal : 67.0% Poliamidă, 33.0% Elastan Bretea spate : 82.0% Poliamidă, 18.0% Elastan Bandă elastică : 80.0% Poliester, 20.0% Elastan
Conceput pentru a
fitness, intesitate crescută: step, bandă de alergare, trambulină.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce este necesar un sutien special de sport ?
În timpul sportului, sânii sunt solicitaţi mai mult decât în timpul activităţilor cotidiene.Pot să aibă de 3-5 ori greutatea lor iniţială, în funcţie de intensitatea efortului şi de impact.Totuşi, 59% din femei fac sport cu un sutien clasic, ce nu oferă susţinera necesară.Bustiera limitează mişcările sânilor şi efortul la care sunt supuşi.
Protejarea bustului:
Indiferent de mărimea bustului, exercițiile fizice întind pielea și ligamentele, iar fără susținerea necesară există riscul de durere sau de lăsare prematură a bustului. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.
Ce nivel de susținere să aleg în funcție de sport ?
Alegeţi modelul în funcţie de nivelul de efort: slabe (yoga, stretching, fitness), mediu (fitness dance, training cardio) , sau susţinut (step, alergare, trambulină...). Se recomandă să adaptați nivelul de susținere în funcție de practică: Nu purtaţi bustiera pentru activităţi cu impact puternic dacă nu e necesar. Protejaţi pieptul, lăsând în acelaşi timp sânul să se mişte în mod natural.
De este bustiera Shape + este adaptată activităților cu impact mare ?
Produs ideal pentru activități cu impact mare (step , trambulină, bandă de alergare, etc). Acoperire bună și libertate de mișcare. Design tehnic, ce permite purtarea fără un alt articol vestimentar.Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației) . Fără armături și burete integrat, pentru confort optim.* reduce cu 42% șocurile, comparativ cu un sutien clasic.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum este creată lenjeria de sport Domyos ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum este testată lenjeria de corp Domyos ?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susținere ușoară 3 : susținere medie. 5 : susținere superioară *Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
ÎNCEPUTUL PAGINII