Bustieră Fitness Shape Gri Damă

Ref.
8352434
Avantaj produs
Fără cusături, fără armături, bureți integrați și confort. Spate din material respirant.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Susținere bust
Superior: reduce mişcarea pieptului cu 42% în timpul antrenamentului.
Evidenţiază silueta
Spuma integrată pune în valoare bustul.
Ventilare
Inserţie din material respirant ce favorizează evacuarea transpiraţiei.
Reglabil
Deschidere și reglare în partea din față, pentru confort optim.

CARACTERISTICILE SALE

Tip de produs
Fără armături
Structură
Bureţi integraţi.
Formă la spate
Decupat.
Reglare
Bretele reglabile.
Compozitie
Material principal : 67.0% Poliamidă, Material principal : 33.0% Elastan Bretea spate : 82.0% Poliamidă, Bretea spate : 18.0% Elastan Bandă elastică : 80.0% Poliester, Bandă elastică : 20.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
exerciţiile de fitness & cardio ce implică sărituri şi impacturi puternice.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De este bustiera Shape + este adaptată activităților cu impact mare ?
Produs ideal pentru activități cu impact mare (step , trambulină, bandă de alergare, etc). Acoperire bună și libertate de mișcare. Design tehnic, ce permite purtarea fără un alt articol vestimentar.Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației) . Fără armături și burete integrat, pentru confort optim.* reduce cu 42% șocurile, comparativ cu un sutien clasic.
De ce să porţi o bustieră de sport ?
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. Poate cântări de 3-5 ori mai mult decât greutatea iniţială, în funcţie de intensitatea eforturilor şi a impactului.Totuși, multe femei practică un sport cu un sutien clasic care nu asigură susținere suficientă. Bustierele de sport limitează mişcarea bustului şi scade efectul impactului.
Protejarea bustului
Indiferent de mărimea bustului, exercițiile fizice întind pielea și ligamentele, iar fără susținerea necesară există riscul de durere sau de lăsare prematură a bustului. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.
Ce nivel de susținere să aleg în funcție de sport ?
Alegeţi modelul în funcţie de nivelul de efort: - slab (yoga, stretching, fitness); - mediu (fitness dance, training cardio); - sau susţinut (step, alergare, trambulină...). Se recomandă să adaptați nivelul de susținere în funcție de practică: Nu purtaţi bustiera pentru activităţi cu impact puternic dacă nu e necesar. Protejaţi pieptul, lăsând în acelaşi timp sânul să se mişte în mod natural.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS ?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : 3 : susţinere uşoară 5: susţienere medie susținere superioară * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
ÎNCEPUTUL PAGINII