Bustieră Fitness Cardio 900 Negru Damă

Ref.
8404276
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.47 / 5 177 Păreri
Collaborators reviews
4.5 / 5 2 Păreri
Avantaj produs
Bustieră tehnică 900! susţinere maximă pentru cupele până la 3XL E/F. Spatele subliniază silueta, iar reglajul facilitează îmbrăcarea!
Susținere bust
Susținere mare: reduce mişcarea pieptului cu 46% în timpul antrenamentului.
Evidenţiază silueta
Bureții integrați pun în valoare bustul.
Reglabil
Agrafe de prindere la spate, pentru îmbrăcare ușoară.
Impact asupra mediului
NOTA B - Comparație: bustieră - detalii info tehnice

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 66.0% Poliamidă, Material principal : 34.0% Elastan Material textil spate : 76.0% Poliamidă, Material textil spate : 24.0% Elastan Material intercalat : 78.0% Poliamidă, Material intercalat : 22.0% Elastan Pad : 75.0% Poliamidă, Pad : 25.0% Elastan Bandă elastică : 87.0% Poliamidă, Bandă elastică : 13.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De este bustiera Power este adaptată activităților cu impact mare ?
Produs ideal pentru activități cu impact mare (step, trambulină, bandă de alergare, etc). Spuma integrată şi sistemul push-up vous oferă susţinere optimă şi pune în valoare bustul. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). * reduce cu 46% șocurile în comparație cu modelul SG clasic* (activități cu impact mare).
Element indispensabil al echipamentului de sport
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.
Protejarea bustului
Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.
Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat
Susținere mică (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susţinere superioară (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susţinere uşoară. 3 : susţinere medie. 5: susținere mare * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?
Da! Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.Astfel sunt create produsele Decathlon!
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și prin diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
4.47 / 5 177 Păreri
158 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  30 - 39 ani
  27 februarie 2020
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Recomand !

  Ideala pentru doamnele cu mărime mare la sutien . Susținere și comoditate 3xl EF

 • Femeie
  30 - 39 ani
  09 decembrie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super

  Un produs de calitate, ofera sustinere foarte buna. Am comandat dupa masurile de pe site si s-a potrivit perfect.

 • Femeie
  40 - 49 ani
  08 octombrie 2019
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bustiera

  O folosesc in mod intens atat la sport cat si in loc de sutien. E a doua achizitie de acelasi fel. Sustinere buna pentru sani mari....

4.5 / 5 2 Păreri
2 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  20 - 29 ani
  07 februarie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  BUENA CALIDAD/ PRECIO.

  COMPRIME BASTANTE.

 • 06 februarie 2020
  That review has been deposited on this product version
  kazeem kolawole Ahmed

  Es sujetador para mi mujer,la veo muy sexy, se ve muy segura , firme y da facilidad movimiento de cuerpo.

ÎNCEPUTUL PAGINII