Bustieră Fitness Cardio 900 Negru Damă

Ref.
8404276
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.48 / 5 95 Păreri
Collaborators reviews
4.5 / 5 4 Păreri
Avantaj produs
Bustieră tehnică 900! susţinere maximă pentru cupele până la 3XL E/F. Spatele subliniază silueta, iar reglajul facilitează îmbrăcarea!
Susținere bust
Susținere mare: reduce mişcarea pieptului cu 46% în timpul antrenamentului.
Evidenţiază silueta
Bureții integrați pun în valoare bustul.
Reglabil
Deschidere în partea din față, reglare bretele, pentru ajustarea la conformație.
Ventilare
Material respirant pentru o evacuare optimă a transpirației.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 66.0% Poliamidă, Material principal : 34.0% Elastan Material textil spate : 76.0% Poliamidă, Material textil spate : 24.0% Elastan Material intercalat : 78.0% Poliamidă, Material intercalat : 22.0% Elastan Pad : 75.0% Poliamidă, Pad : 25.0% Elastan Bandă elastică : 87.0% Poliamidă, Bandă elastică : 13.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
exerciţiile de fitness cardio, ce implică sărituri cu impact mare. Se poate folosi şi pentru alergat sau sporturi cu racheta.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De este bustiera Power este adaptată activităților cu impact mare ?
Produs ideal pentru activități cu impact mare (step, trambulină, bandă de alergare, etc). Spuma integrată şi sistemul push-up vous oferă susţinere optimă şi pune în valoare bustul. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). * reduce cu 46% șocurile în comparație cu modelul SG clasic* (activități cu impact mare).
Element indispensabil al echipamentului de sport
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.
Protejarea bustului
Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.
Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat
Susținere mică (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio-training) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susținere mare (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS ?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susținere mică. 3 : susţinere medie. 5: susținere mare * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?
Da! Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.Astfel sunt create produsele Decathlon!
Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?
Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți returna timp de 2 ani în orice magazin Decathlon!
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
4.48 / 5 95 Păreri
83 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  20 - 29 ani
  09 iunie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Excelent

  Un produs foarte bun cu susținere ridicată, ideal pentru a practica un sport și chiar pentru uzul zilnic

 • Femeie
  20 - 29 ani
  31 mai 2019
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Calitate produs

  Produsul acesta nu isi merita toate laudele primite. E un produs foarte slab. Tine la fel ca o bustiera de uz normal, nu una pt sport. Nu isi face treaba deloc. La cea mai mica saritura aceasta bustiera se comporta ca o bustiera normala. Nu se comporta ca o bustiera de sport si nu sustine deloc. E foarte dureros de pus si de scos, in rest, e degeaba. Nici o diferenta. Toate detaliile scrie in descriere sunt false si nefolositoare.

  Brand's answer :

  Bună ziua,

  Vă mulțumim pentru opinia transmisă, aceasta fiind importantă pentru noi în vederea îmbunătățirii constante a produselor pe care le comercializăm.

  Ne pare rău că această bustieră nu a corespuns așteptărilor dumneavoastră și că nu ați fost mulțumită de modul în care produsul se comportă în cazurile practice de utilizare. Vă asigurăm că vom transmite mesajul dumneavoastră către responsabilii de concepere a produsului pentru a reverifica fiecare caracteristică și a ne asigura că acestea sunt pertinente sau a corecta, dacă este cazul, eventualele erori.

  Dat fiind că produsul nu vă mulțumește, vă invităm în orice magazin Decathlon cu acest articol și cu bonul fiscal sau cardul de fidelitate pe care s-a înregistrat achiziția, iar colegii noștri vă vor ajuta cu efectuarea procedurii de retur.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o zi frumoasă!

  Cu sportivitate,
  Echipa DECATHLON ROMÂNIA

  A find this answer useful

 • Femeie
  40 - 49 ani
  15 martie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  BUSTIERĂ FITNESS CARDIO 900 NEGRU DAMĂ

  perfecta pentru kangoo jumps.

4.5 / 5 4 Păreri
4 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 03 aprilie 2019
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon maintient, reste...

  Très bon maintient, reste en place.

 • Femeie
  24 noiembrie 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bonne brassière grande taille

  Une brassière pour grand bonnet, qui a un bon maintien sans écraser la poitrine.
  Agréable à porter.

 • 14 mai 2019
  That review has been deposited on this product version
  Sujeción sublime

  Sujetador con alta sujeción, bonito y transpirable

ÎNCEPUTUL PAGINII