Bustieră Fitness Cardio 500 Albastru Imprimeu Damă

Ref.
8404263
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.67 / 5 3 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 1 Părere
Avantaj produs
Bustieră importantă din gama de fitness cardio, acum şi în mărimi mai mari. Spatele din mesh, materialul elastic şi spuma integrată, pun în valoare bustul.

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Susținere bust
Susținere medie: reduce cu 45% mișcările bustului (activități cu impact mediu).
Evidenţiază silueta
Bureții integrați pun în valoare bustul.
Reglabil
Deschidere în partea din față. Bretele reglabile.
Ventilare
Material respirant pentru evacuarea transpirației.
Respirabilitate
Menține pielea uscată datorită materialului ce evacuează transpirația.
Impact asupra mediului
NOTA D - Comparație: bustieră - detalii info tehnice

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 83.0% Poliester, Material principal : 17.0% Elastan Căptuşeală : 76.0% Poliamidă, Căptuşeală : 24.0% Elastan Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă Pad : 60.0% Poliuretan, Pad : 40.0% Poliester Bandă elastică : 80.0% Poliamidă, Bandă elastică : 20.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
fitness cardio cu impact mediu (cardio box, dans aerobic). Se poate utiliza și pentru alte tipuri de dans sau cross-training.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce este bustiera este adaptată activităților cu impact mediu?
Bustiera 500, susținere medie*, pentru activități de fitness cu impact mediu (dans aerobic, cardio, cross training). Design tehnic: bandă mare elastică, moale și confortabilă. Se poate purta fără alt articol vestimentar. Spate decupat din material perforat pentru evacuare transpirației. Fără armături. Cu bureți detașabili pentru confort optim. * reduce cu 45% șocul, comparativ cu un sutien obișnuit în timpul activităților de intensitate moderată.
Element indispensabil al echipamentului de sport
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.
Protejarea bustului
Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.
Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat
Susținere mică (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susţinere superioară (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susţinere uşoară. 3 : susţinere medie. 5 : susținere puternică * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
4.67 / 5 3 Păreri
3 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 19 septembrie 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  brassière

  Rien à dire, maintien parfait, ne se sent pas sous les vêtements. Juste un peu galère à enfiler mais produit parfait que je recommande

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  20 august 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Soutien gorge sport

  Bien.

 • 28 august 2018
  That review has been deposited on this product version
  Comodo

  Ho acquistato questo prodotto xke sono incinta e onestamente lo trovo comodo e sostiene bene le taglie forti

5 / 5 1 Părere
1 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  30 - 39 ani
  05 august 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Muy cómodo

  Por fin un sujetador de talla grande cómodo, bonito y a buen precio!

Aţi putea să fiţi interesaţi şi de aceste produse

ÎNCEPUTUL PAGINII