Bustieră Fitness Cardio 120 Albastru Damă

Ref.
8402666
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.4 / 5 5 Păreri
Avantaj produs
În trend: Se poate purta singură, datorită benzii de sub bust şi push-upului, pentru punere în evidenţă a bustului!

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Susținere bust
Susținere mică: reduce cu 16% mișcările bustului (activități cu impact mic).
Evidenţiază silueta
Bureții integrați pun în valoare bustul.
Respirabilitate
Materialul respirant menține pielea uscată.
Ventilare
Material respirant care permite evacuarea optimă a transpirației.
Impact asupra mediului
NOTA E - Comparație: bustieră - detalii info tehnice

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 82.0% Poliester, Material principal : 18.0% Elastan Material textil spate : 76.0% Poliamidă, Material textil spate : 24.0% Elastan Material intercalat : 84.0% Poliester, Material intercalat : 16.0% Elastan Pad : 60.0% Poliuretan, Pad : 32.5% Poliamidă, Pad : 7.5% Elastan Bandă elastică : 68.5% Poliester, Bandă elastică : 31.5% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
fitness cardio cu impact scăzut, precum biking și tonifiere musculară.Se poate utiliza şi pentru yoga, stretching, pilates.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce este această bustieră adaptată activităților cu impact mic?
Bustieră pentru exerciţii uşoare ( yoga, stretching, tonifiere musculară). Adaptată pentru busturile mici. Modelul dispune de deschidere pentru integrarea bureților. *reduce cu 16% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.
Element indispensabil al echipamentului de sport
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.
Protejarea bustului
Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.
Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat
Susținere mică (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio-training) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susţinere mare (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului : * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS ?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susţinere mică. 3 : susţinere medie. 5: susținere mare * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?
Da! Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!
Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?
Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți returna timp de 2 ani în orice magazin Decathlon!
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și prin diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4.4 / 5 5 Păreri
5 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 19 septembrie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  bon produit

  tres bien au niveau qualité et prix .confortable!

 • Femeie
  40 - 49 ani
  27 august 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Brassière fitness Domyos

  Commentaire identique à la brassière noire, conception intelligente, l' acheter c' est l' adopter

 • Femeie
  20 - 29 ani
  16 august 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bon maintien

  Bonne taille, bon maintien de la poitrine par contre difficulté à mettre lorsqu'on est un peu fort des bras et épaules

Aţi putea să fiţi interesaţi şi de aceste produse

54,90 RON*
4.62 / 5 13 Păreri
  59,90 RON*
  4.67 / 5 12 Păreri
   74,90 RON*
   4.47 / 5 122 Păreri
    ÎNCEPUTUL PAGINII