Bustiera Fitness Active Bleu Damă

Ref.
8326341
Avantaj produs
Bustiera Active evacuează transpiraţia ! Spate cu bretele feminine. Bureți integrați, ce nu se pot detașa.
de la
19.90 RON17.90 RON*
Respirabilitate
Materialul tehnic menţine pielea uscată.
Susținere bust
Reduce șocurile cu 17,7% decât un sutien clasic* (exerciții intensitate redusă).

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 82.0% Poliamidă, 18.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
fitness (exerciţii de intensitate redusă). yoga , stretching , pilates , definirea musculaturii).
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Bustieră Active, impact redus
Bustieră pentru exerciţii uşoare (CAF , Yoga , gimnastică). Adaptată pentru busturile mici. Bureţi ficsaţi în partea de jos a bustierei. Uşor de plasat după spălare.Căptușeala permite îndepărtarea bureților fără deteriorarea produsului.
De ce este necesar un sutien special de sport ?
În timpul activităților sportive, bustul este supus solicitărilor mai mult decât într-o zi obișnuită. Pot depăși cu 3-5 ori mai mult greutatea normală, în funcție de intensitate și impact. Cu toate astea 59% dintre femei practică sport cu un sutien clasic ce nu asigură susținere suficientă (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short). Sustienul de sport reduce mișcarea bustului și astfel, impactul.
Protejarea bustului:
Indiferent de mărimea bustului, solicitările întind pielea și ligamentele și fără susținerea necesară există riscul de durere sau de lăsare prematură a bustului. Un nivel de susținere foarte mare poate să fie nefast pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.
Cum este creată lenjeria de sport Domyos ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătății confortul și a proteja sânul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum este testată lenjeria de corp Domyos ?
Toate produsele sunt validate în laboratoare noastre, prin teste de susținere (măsoară reducerea mișcării bustului în timpul practicării unui sport), evaluate și clasate de la 1 la 5. Sutienele de sport garantează o reducere a mișcării bustului cu 10% (nivel 1) până la peste 50% (nivel 5). Modelele clasate la nivel 1 sunt create pentru exerciții de intensitate redusă; cele de nivel 3 pentru intensitate medie și cele de nivel 5 pentru intensitate mare.
Ce nivel de susținere să aleg în funcție de sport ?
În funcție de intensitate, puteți găsi modele ce asigură susținere necesară sportul practicat: redusă (mers, yoga , pilates , stretching), medie (gimnastică, dans) sau ridicată (trambulină, step, cardio training). Se recomandă să adaptați nivelul de susținere în funcție de practică: de exemplu de a nu purta un sutien pentru activități cu intensitate mare dacă acest lucru nu este justificat (este important să păstrați mișcarea naturală a bustului pentru a-l proteja).
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. 70% dintre femei nu utilizează un sutien cu o mărime potrivită: http://www.port.ac.uk/department-of-sport-and-exercise-science/research/breast-health/. Trebuie să: * măsurați bustul la bază * măsurați bustul în circumferință. Puteți găsi tabelul de mărimi pe site-ul DECATHLON : http://www.decathlon.ro/c/154-ghid-marimi
ÎNCEPUTUL PAGINII