Bustieră cu Fermoar 900 Fitness Cardio Roz Imprimeu Tropical Damă

Ref.
8484729
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.64 / 5 22 Păreri
Avantaj produs
Bustieră modernă, cu fermoar în față, pentru îmbrăcare ușoară. Adaptată chiar și activităților intense. Pentru mai mult confort: bretele reglabile și spumă integrată.

7 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

de la
79,90 RON48,90 RON*
Susținere bust
Susținere mare: reduce cu 45% mișcările bustului (activități cu impact mare).
Evidenţiază silueta
Bureții integrați pun în valoare bustul.
Ventilare
Material respirant pentru o evacuare optimă a transpirației.
Reglabil
Deschidere în partea din față, reglare bretele, pentru adaptarea la conformație.
Respirabilitate
Materialul respirant menține pielea uscată.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 90.0% Poliester, Material principal : 10.0% Elastan Căptuşeală : 76.0% Poliamidă, Căptuşeală : 24.0% Elastan Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă Pad : 100.0% Poliester Bandă elastică : 72.0% Poliamidă, Bandă elastică : 17.5% Elastodienă, Bandă elastică : 10.5% Poliester
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
exerciţiile de fitness cardio ce implică sărituri şi impacturi puternice. Adaptată și pentru alergare și sporturi cu racheta.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce este bustiera 900 cu fermoar este adaptată activităților cu impact mare?
Bustiera 900 ZIP cu susținere mare este ideală pentru activități cu impact mare (step, trambulină, bandă de alergare)Uşor de îmbrăcat datorită fermoarului în faţă şi a bretelelor reglabile. Susţinere bună datorită spumei preformate, fără armătură. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației) . * reduce cu 45% șocurile în comparație cu modelul SG clasic* (activități cu impact mare).
Element indispensabil al echipamentului de sport
În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.
Protejarea bustului
Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.
Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat
Susținere mică (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio-training) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susținere mare (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.
Alege corect mărimea
Mărimea potrivită garantează susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului: * Măsurați-vă când nu purtați sutien. * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.
Cum sunt concepute bustierele DOMYOS ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor) * reducem numărul de cusături (există riscul de iritare) * utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum sunt testate bustierele DOMYOS ?
Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 : susținere mică. 3 : susţinere medie. 5: susținere mare * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) peste 50 % (nivel 5).
Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?
Da! Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.Astfel sunt create produsele Decathlon!
Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?
Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți returna timp de 2 ani în orice magazin Decathlon!
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4.64 / 5 22 Păreri
21 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 08 mai 2019
  Use since peste 1 an
  That review has been deposited on this product version
  Facile à mettre

  Facile à mettre avec sa fermeture. Bon maintien séchage rapide.peut se porter avec ou sans tee shirt. Lavage facile

 • 14 martie 2019
  Use since 7 - 12 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon

  Très bon

 • 07 martie 2019
  Use since 7 - 12 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Brassière

  Bon soutien pour le sport il faudrait plus de grandes tailles

ÎNCEPUTUL PAGINII