Bustieră Breathe Imprimeu Albastru Damă

Ref.
8352421
Avantaj produs
Asigură evacuarea transpirației datorită materialului tehnic !Spate decupat !
de la
49.90 RON15.90 RON*
Respirabilitate
Materialul menţine pielea uscată.
Susținere bust
Reduce șocurile cu 21,7% față de un sutien clasic* (intensitate redusă).

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
36 - 42.
Compozitie
Material principal : 84.0% Poliester, 16.0% Elastan Căptuşeală : 76.0% Poliamidă, 24.0% Elastan Bandă elastică : 51.0% Poliester, 26.0% Elastan, 23.0% Poliamidă Umplutură : 90.0% Poliester, 10.0% Elastan
Conceput pentru a
fitness (exerciţii cu intensitate redusă):yoga, stretching, pilates, definirea musculaturii.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Bustieră pentru activități cu impact redus:
Bustieră pentru exerciţii uşoare (CAF , Yoga , gimnastică). Adaptată pentru busturile mici. Adaptabilitate la forma bustului datorită materialului tehnic din interior: asigură respirabilitate și discreție. Elastic confortabil, ce absoarbe transpirația.
De ce este necesar un sutien special de sport ?
În timpul activităților sportive, bustul este supus solicitărilor mai mult decât într-o zi obișnuită. Pot depăși cu 3-5 ori mai mult greutatea normală, în funcție de intensitate și impact. Cu toate astea 59% dintre femei practică sport cu un sutien clasic ce nu asigură susținere suficientă (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short). Sustienul de sport reduce mișcarea bustului și astfel, impactul.
Protejarea bustului:
Indiferent de mărimea bustului, solicitările întind pielea și ligamentele și fără susținerea necesară există riscul de durere sau de lăsare prematură a bustului. Un nivel de susținere foarte mare poate să fie nefast pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.
Cum este creată lenjeria de sport Domyos ?
Modelele sunt create pentru a îmbunătății confortul și a proteja sânul: Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).
Cum este testată lenjeria de corp Domyos ?
Toate produsele sunt validate în laboratoare noastre, prin teste de susținere (măsoară reducerea mișcării bustului în timpul practicării unui sport), evaluate și clasate de la 1 la 5. Sutienele de sport garantează o reducere a mișcării bustului cu 10% (nivel 1) până la peste 50% (nivel 5). Modelele clasate la nivel 1 sunt create pentru activități de intensitate redusă; cele de nivel 3 pentru intensitate medie și cele de nivel 5 pentru intensitate mare.
Ce nivel de susținere să aleg în funcție de sport ?
În funcție de intensitate, puteți găsi modele ce asigură susținere în funcție de sportul practicat: redusă (mers, yoga , pilates , stretching), medie (gimnastică, dans) sau mare (trambulină, step, cardio training). Se recomandă să adaptați nivelul de susținere în funcție de practică: de exemplu de a nu purta un sutien pentru activități cu intensitate ridicată dacă acest lucru nu este justificat (este important să păstrați mișcarea naturală a bustului pentru a-l proteja).
ÎNCEPUTUL PAGINII