Bicicletă Eliptică EL 900

Ref.
8528970
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.03 / 5 99 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 6 Păreri
Avantaj produs
Bicicleta eliptică 900 este perfectă pentru antrenamentele care te vor ajuta să te autodepășești, datorită amplitudinii mari de mișcare și fluidității de pedalare!
2.999,99 RON*
din care eco-participare
3,25 RON
Confort
O amplitudine de mișcare de 51cm pentru confort optim și ședințe eficiente.
Pedalare fluidă
O foarte bună fluiditate în mișcări datorită roții de inerție de 13kg.
Coaching
Consolă touchscreen: 24 programe pre-înregistrate și 6 funcții.
Înclinare
Inclinație motorizată pentru antrenamente și mai eficiente.
Capacitate de manipulare
Ușor de transportat datorită rotițelor aflate în partea din față!

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Capac de protecție : 100.0% Acrilonitril butadien stiren Spumă : 100.0% Spumă de cauciuc butadienic Șurub : 100.0% Oțel
Tests
Am testat bicicleta eliptică 900 într-o utilizare medie de 7h pe săptămână.
Garanție
2 ani pentru piese şi manoperă. 5 ani structura metalică. 10 ani disponibilitate piese de schimb.

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc uscat și aerisit.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 150 kg. Maximum 10h/săpt.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

CONFORT OPTIM
O bună lungime a pasului sau amplitudinii de mișcare este primordială pentru a asigura antrenamente confortabile. În efect, cu cât amplitudinea de mișcare este mai mare, cu atât mișcarea va fi mai fluidă și vei arde calorii. EL900 a fost concepută cu o amplitudine de mișcare de 51 cm pentru a vă garanta cele mai bune antrenamente de cardio posibile.
FLUIDITATE DE PEDALARE
Fluiditatea de padalaj este condiționată de 2 factori: greutatea roții de inerție și dimensiunea roții libere asociate. Ceea ce înseamnă că cu cât este mai grea roata de inerție, cu atât pedalajul va fi mai fluid și fără piedici. Bicicleta EL 900 este prevăzută cu o roată de inerție de 13 kg, pentru a garanta cea mai bună fluiditate de mișcare în gama noastră de biciclete eliptice.
COACH PERSONAL
Fie că suntem nivel începător, mediu sau avansat în cardio, avem cu toții nevoie de o motivație extra, adaptată nevoilor noastre. De aceea, am prevăzut bicicleta eliptică EL 900 cu o consolă nouă, ce vă oferă 24 de programe de antrenament pre-înregistrate, de la pierderea greutății la îmbunătățirea performanțelor, trecând prin programe de tonifiere. Consola indică 6 funcții diferite: viteză, timp, calorii arse, distanță, ritm cardiac și rotații pe minut.
CONECTAT DATORITĂ MODULULUI BLUETOOTH
Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență, am prevăzut consola bicicletei noastre eliptice 900 cu un modul Bluetooth și un suport pentru tabletă, ce vă permite să vă conectați aparatul la aplicațiile partenere E-Connected și Kinomap. Aceste aplicații te ajut să-ți accentuezi motivația, să-ți înregistrezi performanțelor și să ai acces la conținut potrivit pentru tine!
SINGURA ELIPTICĂ LA CARE ÎNCLINAȚIA ESTE MOTORIZATĂ
Știați că anumite biciclete eliptice oferă posibilitatea de a schimba înclinația în uz? Acest lucru permite modificarea nivelului de dificultate, pentru a intensifica antrenamentele și, deci, pentru a arde un maximum de calorii. Marele beneficiu pe care îl oferă bicicleta eliptică EL 900 este că înclinația este motorizată, ceea ce permite modificare înclinației în timpul antrenamentului! Cel mai bun raport calitate-preț!
UȘOR DE DEPLASAT
Bicicleta eliptică este prevăzută cu un mâner ergonomic la spate și rotițe în față pentru o deplasare ușoară a produsului. Poți, deci, să deplasezi, cu ușurință, produsul dintr-o cameră în alta și să practici acolo unde dorești!
Greutate și dimensiuni
Greutate produs: 109Kg Dimensiuni produs: 195 x 170 x 67 cm Dimensiunea ambalajului: 165 x 84 x 62,5 cm Consum electric: 90 watts
4.03 / 5 99 Păreri
76 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  14 iulie 2020
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Calitate indoielnica, deficiente de fabricatie.

  In timp ce montam partea de sus al aparatului, am observat ca partea care tine manerele + consola nu sta drept pe sasiu, acest lucru nu se poate indrepta deoarece sasiul pare sa fie sudat stramb (o abatere mica). De la partea de jos pana in partea de sus este o abatere de 2 -3 cm pe verticala fata de axul central, foarte usor vizibil, suparator. Am incercat, insa nu se poate corecta deoarece are ghidaj + suruburi + gauri potrivite perfect, evident, pe sasiul stramb.

  De asemenea cele doua brate mobile nu sunt simetrice + o bucate de plastic (unul dintre aparatoare) a crapat in locul inde se pune surubul, fara cea mai mica fortare, probabil din cauza calitatii sau deja a fost fortat in prealabil.

  La cum a fost ambalat, nici sasiul stramb, nici bratele nu au fost in vreun fel indoite in timpul transportului, problemele par sa fie din procesul de fabricatie.

  Functional pare in regula, bratele (acelea nesimetrice) par sa fie indoite prea in fata, usor incomode pentru mine, insa aparatul lucreaza corespunzator.
  Am incercat sa explic problema reprezentantului din magazimul Decathlon, am facut si poze, insa acesta insista sa duc aparatul inapoi in magazin, sa il verifice. Acest aparat are 100Kg. Pentru a-l transporta, este nevoie de dezasamblare +etc.

  In acest moment ma gandesc sa renunt la acest aparat, in mare masura datorita si reprezentantului magazinului.

  Brand's answer :

  Bună ziua.

  Vă mulțumim pentru opinia exprimată referitoare la produsul achiziționat, acest feedback va fi trimis responsabilului cu conceperea acestui produs pentru a analiza și a îmbunătăți aspectele semnalate de dvs.


  Ne cerem scuze pentru inconvenientele întâmpinate și pentru faptul că produsul nu a fost conform așteptărilor dumneavoastră și vă asigurăm că nu ne dorim ca astfel de situații să se repete.


  Între timp,dacă nu ați făcut deja asta, puteți sa va adresati celui mai apropiat magazin Decathlon unde, pe baza cardului de fidelitate sau a bonului fiscal, puteți schimba produsul sau puteți fi rambursat.


  Din păcate, compania nu are serviciul de a trimite angajații la domiciliu, de aceea avem service/atelier în toate magazinele noastre Decathlon.


  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o zi cât mai frumoasă!

  Marius,

  Trainer Domyos by @Decathlon România


  Craciun

 • Bărbat
  peste 60 de ani
  16 septembrie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  Excellent during quarantine!

  I have been using cross trainers in the gym for a few years now, and while I'm no elite athlete or serious trainer, at 65 years old I use them mainly to develop and maintain leg strength for everyday living, cycling and for skiing in winter. I bought this cross-trainer on-line while in Spain visiting family (we live in Scotland) and in preparation for two week quarantine on my return to Scotland. I' been toying with the idea of getting one for a year or two and the thought of a two week period of isolation made me take the plunge. It was one of only a few models that could be provided online and in time and I took the risk after reading some variable reviews. However I am very, very pleased with it. I was delivered on time and it feels as professional as any gym machine I have used. With YouTube instructions I found it relatively easy to put together although it took well over 2 hours (not 1 as advertised although I'm not good with my hands!). I use it almost daily now and am very pleased with it. To be fair no technical issues with it so far and I've had no need for support or advice which I can see from reviews has been questioned. Fingers crossed - love it!

 • Femeie
  40 - 49 ani
  03 august 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  No customer support

  Similar to the comment below, cross trainer seems good however from day one grinding noise on front wheel, have also sent in video, multiple emails, messages on facebook but not a ditty of a reply, understand covid is making answering delayed but it is now weeks.

5 / 5 6 Păreri
6 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • 12 octombrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très satisfait malgré un…

  Très satisfait malgré un temps d'utilisation encore assez court !
  Prometteur...

 • Bărbat
  30 - 39 ani
  19 noiembrie 2020
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  Excepcional

  Genial calidad precio

 • Bărbat
  30 - 39 ani
  25 septembrie 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  EXCELENTE

  excelente

ÎNCEPUTUL PAGINII