Bază Fit Ball

Ref.
8225199
Avantaj produs
Echilibru şi siguranţă în exerciţiu.Facilitează depozitarea la domiciliu.
Stabilitate
Ideală pentru echilibru. Permite stabilizarea mingii.
Montare/ demontare
Montare uşoară şi rapidă.Accesoriu compact.

CARACTERISTICILE SALE

Diam. exterior
50 cm.
Diam. interior
32,6 cm.
Înălţime
6,3 cm.
Culoare
gri.
Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Polipropilenă
Conceput pentru a
stabilitate în timpul practicării.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
A se utiliza doar la domiciliu.

ÎNVĂȚAȚI GRATUIT SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE ȘI ACCESORIILE DOMYOS, VIZIONÂND SECVENȚELE VIDEO PROPUSE.

Baza Fit ball de la Domyos contribuie la menținerea echilibrului, garantând un antrenament în deplină siguranță.
Domyos vă propune secvențe video cu exerciții concepute și realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi, profesioniști și certificați, ai centrelor noastre de fitness, Domyos Club.
 

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce este Fit ball Base ?
În timpul practicării exerciţiilor Pilates, accesoriile ajută la efectuarea exerciţiilor sau adaugă la dificultatea acestora. Ele induc dezechilibre ce obligă corpul să pună în mişcare muşchii profunzi, stabilizatori.Marca Domyos a conceput Baza pentru mingea de gimnastică (Gymball Base) pentru perfecţionarea menţinerii echilibrului şi pentru antrenarea muşchilor profunzi în timpul efectuării mai lente a diferitelor exerciţii.

Recomandări

 • YOGA
  conseils-yoga-exercice-exercices-video-base-gymball

  Vă invităm să descoperiți suportul Gym Ball de la Domyos, accesoriul conceput pentru a vă conferi un plus de stabilitate în timpul exercițiilor efectuate cu mingea Gym Ball. La fiecare exercițiu, așezați mingea Gym Ball pe suportul Gym Ball

  (2)
 • FITNESS

  Mingea Gym Ball de la Domyos este un accesoriu care contribuie la tonifierea mușchilor, cu ajutorul diferitelor exerciții video pe care vi le propunem. Aceste exerciții video sunt realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi din cadrul Clubului Domyos; ele vă vor ajuta să vă întăriți mușchii abdominali, coapsele și mușchii fesieri, prin intermediul unui antrenament de fortifiere musculară, în ritm propriu. Descoperiți exercițiile video pe care vi le propunem pentru a vă antrena în mod corect utilizând mingea Gym Ball și pentru a vă tonifia întregul corp.

  (3)
 • YOGA
  conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

  Yoga în vacanţă e la modă şi sejururile care vă propun stagii de yoga sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai ezitaţi şi înscrieţi-vă la un asemenea stagiu pentru a savura perioada verii între relaxare şi meditaţie…

ÎNCEPUTUL PAGINII