Bandă de Mers Walk

Ref.
8377502
Avantaj produs
Bandă de mers motorizată, pentru practicarea fluidă a mersului activ. Asigură confort şi siguranţă. Compactă, ușor de depozitat.
Polivalență
Viteză maximă de 8km/h. Fără înclinare.
Confort
Suprafaţă de alergare: 40 x 100cm.
Coaching
4 afișaje: viteză, timp, distanţă şi calorii.

CARACTERISTICILE SALE

Frecvență
5h/săptămână.
Motorizare
1,1 cp .
Viteză maximă
8 km/h.
Înclinare
Nu.
Bandă alergare
40x100cm.
Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren (PS) reciclat, Glugă : 25.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Ambalaj : 85.0% Celuloză, Ambalaj : 10.0% Polistiren expandat, Ambalaj : 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 40.0% Cupru, Placă : 35.0% Oțel, Placă : 10.0% Alamă, Placă : 10.0% Epoxy, Placă : 5.0% Aluminiu
Conceput pentru a
mers (până la 5 ore pe săptămână). Ideală pentru menținerea în formă și definirea siluetei.
Garanție
5 ani pt structurăm 2 ani pt motor, piese şi manoperă. Serviciu post vânzare:detalii pe domyos.com

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile utilizării la domiciliu
Mersul contribuie la menținerea în formă. Banda de mers Walk de la Domyos este ideală pentru exerciții fizice zilnice. Nu mai depindeți de condițiile meteo, de poluare sau timp și practicați alergarea în ritmul dorit ! Pentru sănătatea dumneavoastră, Organizația Mondială a Sănătății recomandă practicarea unei activități fizice consecvente și moderate de 22 de minute pe zi.
Consolă
Banda dispune de consolă electronică ușor de utilizat, datorită butoanelor START/STOP și reglajului vitezei cu +/-. Un monitor de afișaj vă arată informațiile esențiale: timp, viteză, distanţă parcursă şi estimarea caloriilor arse.Dispune de funcția PAUZĂ pentru a putea întrerupe sesiunea fără a pierde informațiile. Cheia de siguranță permite oprirea rapidă a benzii în caz de urgență.
Putere motor:
Puterea motorului de 1,1 cp continuu, este adaptată pentru a asigura o mișcare fluidă a benzii în timpul antrenamentului. Banda de mers motorizată este ideală pentru a relua activitatea fizică.
Discreție sonoră
Banda de mers Walk de la Domyos este recunoscută și apreciată de utilizatorii noștri pentru discreția sonoră. Am măsurat 57Db în timpul unei ședințe de mers de 4km/h fără utilizator.
Depozitare
Banda Walk de la Domyos este cea mai compactă din gama de benzi Domyos. Arc superior pliabil pentru a menține banda plată, înălțimea este mai mică de 20cm! Se deplasează pe roți, se poate depozita sub mobilă sau sub pat.
Greutate și dimensiuni
Dimensiuni produs pliat: L130 x l 66,9cm x H18,2cm Dimensiuni produs în utilizare: L130cm x l 66,9cm x H108,5cm Greutate bandă: 42Kg Dimensiuni ambalaj: L. 144 cm x l. 73 x h. Greutate ambalaj : 48 kg.
Asistenţă / Uitilizare
Mai multe detalii pe www.domyos.com, privind: Montarea sau reglarea produsului. Rezolvarea unei probleme tehnice. Descărcarea manualului de instrucțiuni.
ÎNCEPUTUL PAGINII