Bandă de Mers Walk

Ref.
8377502
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.47 / 5 116 Păreri
Avantaj produs
Banda de mers de la Domyos este motorizată, pentru a ajunge până la viteza de 8km/h, ideală pentru întreținerea condiției fizice!Compactă, ușor de depozitat!
Polivalență
Viteză maximă de 8km/h. Fără înclinare.
Confort
Suprafaţă de alergare: 40 x 100cm.
Coaching
4 afișaje: viteză, timp, distanţă şi calorii.

CARACTERISTICILE SALE

Frecvență
5h/săptămână.
Motorizare
1,1 cp .
Viteză maximă
8 km/h.
Înclinare
Nu.
Bandă alergare
40x100cm.
Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren (PS) reciclat, Glugă : 25.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Ambalaj : 85.0% Celuloză, Ambalaj : 10.0% Polistiren expandat, Ambalaj : 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 100.0% Lemn
Conceput pentru a
mers, la domiciliu, pentru întreținerea condiției fizice.
Garanție
5 ani structură, 2 ani motor, piese şi manoperă. Detalii despre serviciile post vânzare, pe site.

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc uscat și aerisit.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile utilizării la domiciliu
Mersul contribuie la menținerea în formă. Banda de mers Walk de la Domyos este ideală pentru menținerea în formă. Nu mai depindeți de condițiile meteo, de poluare sau timp și practicați alergarea în ritmul dorit ! Pentru sănătatea dumneavoastră, Organizația Mondială a Sănătății recomandă practicarea unei activități fizice consecvente și moderate timp de 22 de minute pe zi.
Consolă
Banda dispune de consolă electronică ușor de utilizat, datorită butoanelor START/STOP și reglajului vitezei cu +/-. Un monitor de afișaj vă arată informațiile esențiale: timp, viteză, distanţă parcursă şi estimarea caloriilor arse.Funcția PAUZĂ permite întreruperea ședinței, fără a pierde informațiile.
Depozitare
Bandă ce ocupă spațiu puțin. Plierea arcadei superioare permite ocuparea unui spațiu mic. Odată pliată, are o înălțime de 20 cm. Dispune de rotițe de transport, în partea din față, pentru depozitare ușoară sub mobilă. Dimensiuni produs pliat: L130 x l 66,9cm x H18,2cm.
Motor și elemente electronice
Testăm rezistența motoarelor și elementelor electronice timp de 600 de ore sau 25 de zile, în continuu, pentru a asigura calitatea produsului și a garanta cele mai bune condiții de utilizare. Garantăm o pornire și o oprire ușoară a benzii, dar și o fluiditate constantă a suprafeței de mers, pentru confort.
Discreție sonoră
Banda de mers Walk de la Domyos este recunoscută și apreciată de utilizatorii noștri pentru discreția sonoră. Lucrăm cu un laborator specializat în studii acustice, pentru a ameliora zgomotul produs de bandă. Am măsurat 57Db în timpul unei ședințe de mers de 4km/h fără utilizator.
Siguranță
Pentru a garanta siguranța utilizatorilor, toate benzile trebuie să dispună de un sistem de securitate cu oprire de urgență. Am ales să echipăm banda cu o cheie de siguranță, al cărei șnur se poate fixa pe îmbrăcăminte. În caz de cădere sau de îndepărtare semnificativă de bandă, aceasta se va opri automat, fără a vă pune în pericol.
Greutate și dimensiuni
Dimensiuni produs pliat: L130 x l 66,9cm x H18,2cm Dimensiuni produs în utilizare: L130cm x l 66,9cm x H108,5cm Greutate bandă: 42Kg Dimensiuni ambalaj: L. 144 cm x l. 73 x h. Greutate ambalaj : 48 kg.
Asistenţă / Uitilizare
Consultați rubirica Serviciu post vânzare pe www.domyos.ro pentru: Montarea sau reglarea produsului. Rezolvarea unei probleme tehnice. Descărcarea manualului de instrucțiuni.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4.47 / 5 116 Păreri
111 persoane din 1353 recomandă acest produs

 • Bărbat
  50 - 59 ani
  30 aprilie 2017
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  G

  Not in use, still fully packed

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  07 martie 2018
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  genial

  Hola tengo 40 años y actualmente peso 120kg con 1.75cm,estuve buscando cintas de andar algo más resistentes y de mayor calidad,pero una amiga me dejó probar este mismo modelo en su domicilio y quedé convencido,es muy práctico y sencillo a la vez que eficaz,por 250€ te lo mandan a casa con sus dos años de garantía y por lo que tengo entendido un Servicio postventa bastante competente,puede perfectamente con mi peso y lo uso a una velocidad de 4.5 hasta los 6.5 y es suficiente

 • Femeie
  30 - 39 ani
  01 martie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfecto para obligarte a caminar

  La máquina funciona muy bien, va perfecto sobretodo para esos días que no has podido caminar mucho durante el día o días mas perezosos. Te pones una película y a caminar! genial. El único fallo es que le faltaría unas barras laterales para poderse agarrar.

ÎNCEPUTUL PAGINII