Bandă de Mers Walk

Ref.
8377502
Avantaj produs
Banda de mers de la Domyos este motorizată, pentru a ajunge până la viteza de 8km/h, ideală pentru întreținerea condiției fizice!Compactă, ușor de depozitat!
Polivalență
Viteză maximă de 8km/h. Fără înclinare.
Confort
Suprafaţă de alergare: 40 x 100cm.
Coaching
4 afișaje: viteză, timp, distanţă şi calorii.

CARACTERISTICILE SALE

Frecvență
5h/săptămână.
Motorizare
1,1 cp .
Viteză maximă
8 km/h.
Înclinare
Nu.
Bandă alergare
40x100cm.
Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren (PS) reciclat, Glugă : 25.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Ambalaj : 85.0% Celuloză, Ambalaj : 10.0% Polistiren expandat, Ambalaj : 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 100.0% Lemn
Conceput pentru a
mers, la domiciliu, pentru întreținerea condiției fizice.
Garanție
5 ani pt structură, 2 ani pt motor, piese şi manoperă. Asistență SDV : detalii pe domyos.com

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc uscat și aerisit.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile utilizării la domiciliu
Mersul contribuie la menținerea în formă. Banda de mers de la Domyos este ideală pentru întreținerea condiției fizice. Nu mai depindeți de condițiile meteo, de poluare sau timp și practicați alergarea în ritmul dorit ! Pentru sănătatea dumneavoastră, Organizația Mondială a Sănătății recomandă practicarea unei activități fizice consecvente și moderate de 22 de minute pe zi.
Consolă
Banda dispune de consolă electronică ușor de utilizat, datorită butoanelor START/STOP și reglajului vitezei cu +/-. Un monitor de afișaj vă arată informațiile esențiale: timp, viteză, distanţă parcursă şi estimarea caloriilor arse.Funcția PAUSE permite întreruperea ședinței, fără a pierde informațiile.
Depozitare
Bandă ideală pentru spații mici. Plierea arcadei superioare permite ocuparea unui spațiu mic.Odată pliată, banda va avea numai 20 de cm. Bandă compactă,cu roți de deplasare în partea din spate, pentru depozitare ușoară sub mobilă. Dimensiuni produs pliat: L130 x l 66,9cm x H18,2 cm.
Motor și elemente electronice
Testăm rezistența motorului și a tuturor elementelor electronice timp de minim 600h sau 25 de zile continuu, pentru a asigura rezistența în timp și calitățile tehnice. De altfel, garantăm o pornire și o oprire eficeintă a benzii, precum și o utilizare fluidă a suprafeței de mers.
Discreție sonoră
Banda de mers Walk de la Domyos este recunoscută și apreciată de utilizatorii noștri pentru discreția sonoră. Lucrăm împreună cu un laborator partener specializat în studii acustice, pentru a ameliora permanent calitatea benzii. Am măsurat 57Db în timpul unei ședințe de mers de 4km/h fără utilizator.
Siguranță
Pentru a garanta siguranța utilizatorilor, toate benzile trebuie să fie echipate cu un sistem de siguranță ce permite o oprire urgentă. Am ales să echipăm banda aceasta de alergare cu o cheie de siguranță, al cărei șnur poate fi atașat la vestimentație. În caz de cădere, sau de îndepărtare semnificativă de consolă, banda se va opri în mod automat, fără a vă pune în pericol.
Greutate și dimensiuni
Dimensiuni produs pliat: L130 x l 66,9cm x H18,2cm Dimensiuni produs în utilizare: L130cm x l 66,9cm x H108,5cm Greutate bandă: 42Kg Dimensiuni ambalaj: L. 144 cm x l. 73 x h. Greutate ambalaj : 48 kg.
Asistenţă / Uitilizare
Consultați rubirica Serviciu post vânzare pe www.domyos.ro pentru: Montarea sau reglarea produsului. Rezolvarea unei probleme tehnice. Descărcarea manualului de instrucțiuni.
ÎNCEPUTUL PAGINII