Bandă de alergat Climb

Ref.
8396836
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
3.69 / 5 13 Păreri
Avantaj produs
Antrenamente intensive datorită sistemului unic de înclinare la 20% şi vitezei maxime de 18km/h.
3.399,00 RON*
din care eco-participare
3,10 RON
Polivalență
Viteză de până la 18km/h şi înclinare max de 20% pentru antrenamente intensive.
Confort
Supraţă de alergare mare, pentru fulee ample :51*135 cm.
Coaching
30 de programe preinstalate și compatibile cu aplicația Domyos Econnected.
Compactare
Bandă de alergat pliabilă.
Timp de montare
2 persoane pot monta produsul în 90 de minute.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren, Glugă : 25.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Ambalaj : 85.0% Celuloză, Ambalaj : 10.0% Polistiren expandat, Ambalaj : 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 40.0% Cupru, Placă : 35.0% Oțel, Placă : 10.0% Alamă, Placă : 10.0% Epoxy, Placă : 5.0% Aluminiu
Garanție
2 ani pentru piese şi manoperă. 5 ani structura metalică. 10 ani piese de schimb.
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc uscat și aerisit.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg. Utilizaţi doar la domiciliu.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Greutate și dimensiuni
Dimensiune a produsului în uz: L.178 x l.89 x H.164 cm. Dimensiune a produsului pliat : L.85 x l.89 x H.164 cm Greutate: 98kg Dimensiunile ambalajului: L.177 x l.97 x H.35 cm Greutate cu ambalaj: 106 kg.
Putere motor:
Puterea motorului benzii de alergare Climb este de 1,5 CP și 1120 wați. Consumul electric mediu este de 390 wați (pentru un practicant de 90 kg, la o viteză de 8 km/h)
EXCLUSIVITATE: 20% înclinare.
Banda de alergat Climb este singura bandă din gama Domyos ce permite antrenamente la o înclinare de 20%! Această funcţie permite intensificarea antrenamentelor, dezvoltarea musculaturii şi arderea de 4 ori mai rapidă a caloriilor în comparaţie cu un antrenament pe bandă neînclinată! Cele două mânere situate la nivelul consolei oferă siguranţă inclusiv pe banda înclinată!
Consolă Climb by Domyos
Consola tactilă asigură o navigare simplă şi intuitivă pentru a profita la maxim de sport. Afişarea funcţiilor prinicipale pe ecranul LED: durată, distanță parcursă, calorii estimate, viteză instantanee. Consola este, de asemenea, prevăzută cu : - Bluetooth, pentru a conecta tableta sau smartphone-ul la aplicația Domyos E CONNECTED. - 2 difuzoare de 5 watts - port și cablu Jack (3,5mm) pentru căsți (se poate asculta muzică în timpul antrenamentului).
30 Programe pre-instalate
30 programe stabilite de către un coach Domyos sunt integrate în consolă şi îndeplinesc 3 obiective : Sănătate şi stare de bine, Arderea caloriilor şi Rezistenţă. Fiecare program este deosebit: profil, durată, viteză şi înclinare. Pot fi adaptate cu uşurinţă nivelului dumneavoastră de practică. Pentru a beneficia de o experienţă şi mai plăcută, puteţi conecta banda de alergare la aplicaţia Domyos E-connected.
Bandă de alergat conectată
Pentru motivație sau amuzament, este posibilă conectarea bicicletei la aplicațiile compatibile: Econnected sau Kinomap. Cu Econnected, vă definiți un obiectiv săptămânal de durată, distanță și calorii de ars. Performanțele sunt înregistrate și puteți să vă urmăriți statisticile. Cu Kinomap, parcurgeți trasee, în totală sincronizare cu bicicleta. În ritmul vostru sau în ritm challenge, singur sau împreună cu comunitatea Kinomap, trăiți o experiență unică.
Exerciții cardiace
Banda de alergare Climb by Domyos este furnizată împreună cu o centură fitness ce vă permite urmărirea ritmul cardiac în timpul antrenamentelor. Consultaţi un medic înainte de a începe sau reîncepe activitatea fizică! Pentru a atinge obiectivele cu uşurinţă, puteţi recurge la ajutorul unui profesionist .
Sistem de amortizare dinamic
Sistemul de amortizare oferă dinamism în timpul alergării. Practica pe banda de alergat protejează mai bine articulațiile decât practica în exterior sau pe teren dur.
Discreție sonoră
Produs silențios. Lucrăm constant la îmbunătățirea confortului. 52 Db pentru o viteză de 10km/h, fără alergător. În prezent este cea mai silenţioasă bandă de alergat Domyos.
Depozitare
Banda este pliabilă, pentru a reduce spațiul utilizat. Odată pliabilă, suprafața necesară pentru depozitare este de 72x89 cm. Volumul a fost studiat de inginerii noştrii pentru a garanta compormis bun între compactare şi stabilitate. Pentru a crește rezistența în timp a benzii, recomandăm să o depozitați la loc uscat, departe de praf. Dispune de două roți, pentru deplasare ușoară.
Avantajele benzii de alergare
Este ideală pentru condiția fizică, pentru siluetă și pentru dezvoltarea capacităților cardio-vasculare. Bandă de alergat pentru antrenamente la domiciliu. Permite adaptarea antrenamentelor la obiectivele proprii şi la propriul nivel de practică, pentru confort şi eficienţă!
Asistenţă/Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: A afla garanţia produselor. A monta, regla sau utiliza produsul. A rezolva o problemă tehnică. A descărca instrucţiunile.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

3.69 / 5 13 Păreri
8 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Bărbat
  06 octombrie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  La tige doit être...

  La tige doit être ronde et non rectangulaire

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  18 septembrie 2019
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  très bon produit, je...

  très bon produit, je recommande !

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  25 iunie 2019
  Use since peste 1 an
  That review has been deposited on this product version
  Rien à dire

  Utilisé pour mes entraînements trails les jours où je n'ai pas la possibilité de sortir en extérieur. La simulation de dénivelé est un vrai plus. Le tapis est fiable, peu bruyant, souple à l'impact. Un vrai plaisir !

ÎNCEPUTUL PAGINII