Bandă de Alergare TC7

Ref.
8284676
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
5 / 5 2 Păreri
Avantaj produs
Motor puternic, suprafaţă mare de alergare şi consolă cu 20 de programe de antrenament !
de la
2,699.00 RON2,236.90 RON*
Polivalență
Puteţi merge sau alerga până la 18 km/h, cu o înclinare de 0-10%.

CARACTERISTICILE SALE

Bandă alergare
51x135 cm.
Viteză maximă
18 km/h (2,50 CP).
Dimensiuni
L168 x l.88 x Î.140 cm.
Dimens. pliată
L101 x l.88 x Î.173 cm.
Dim. ambalaj
L198 x l.76 x Î.29 cm.
Greutate carton
ambalaj: 94 kg.
Conceput pentru a
îmbunătăţirea performanţelor (mers activ sau alergare rapidă).
Garanție
5 ani pentru structură; 2 ani pentru motor, piese şi manoperă. Asistenţă SDV:detalii pe domyos.com.

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se şterge urmele de transpiraţie după fiecare utilizare. A se verifica şuruburile, piuliţele, poziţia şi tensiunea (detalii în instrucţiunile de folosire). Se recomandă ungerea pentru a reduce frecarea. A se folosi un produs specific pentru benzile de alergare (100% silicon).
Depozitare Sfaturi
A nu se depozita într-un spaţiu umed. A nu se depozita la exterior.
Restricții de utilizare
Utilizare la domiciliu:5h/săpt.Greutatea max. utilizator:130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Suprafaţă de alergare:
Suprafaţa de alergare de 51x135 cm mare este ideală pentru alergare rapidă (fuleu mare).
Putere motor şi viteză maximă
Putere motor constant: 2,5 CV putere continuă. Știați că ? Motorul de 1,8 CP continuu este suficient pentru o persoană de 90kg, care aleargă în medie la 16km timp de 1 oră. Cu TC7, beneficiați de un motor mai puternic de 2,5 CV continuu, care vă va asigura mai multă performanță ! Viteză maximă: 1-18 km / h Criteriu important pentru toți cei și cele care doresc să-și amelioreze anduranța.
Sistem de amortizare.
Dispunde de un sistem de amortizare Soft Impact : protejează articulațiile de șocurile suferite în timpul cursei.Important: sportivii de nivel avansat care doresc mai multă viteză nu vor mai fi obligați să poarte încălțăminte de amortizare dacă se antrenează pe TC7.
Consolă şi programe de antrenament
Dispune de 4 funcţii şi 20 de programe prestabilite pentru depăşirea limitelor.- 4 funcţii : viteză, timp, distanţă, estimare calorii arse.10 programe de antrenament "performanţă" (fractionat, interval). 10 programe de antrenament "pierdere în greutate" pentru arderea caloriilor. Echipat cu boxe şi intrare Jack (3,5mm) pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor.
Depozitare și stocare
Se pliază uşor şi ocupă puţin spaţiu. Volumul a fost studiat de către inginerii noştrii pentru a garanta un compromis bun între compactare şi stabilitate.
Sfaturi pentru confort optim în timpul şedinţelor
A se purta încălţăminte adaptată nivelului, pentru a asigura confort.A se poziţiona pe covor pentru a îmbunătăţii stabilitatea, a atenua vibraţiile, zgomotul şi a proteja de sol. Recomandăm Domyos Training Mat.
Sfaturi de poziţionare corectă pe bandă
Pentru a începe trebuie să vă poziţionaţi pe zonele laterale înainte de a porni banda la o viteză de 1 km/h, apoi vă puteţi aşeza picioarele pe mijlocul benzii. Start şedinţă ! Atenţie: banda de alergare porneşte la o viteză de 2 km/h. Pentru siguranţă se recomandă micşorarea vitezei la 1km/h.
Sfaturi pentru pliere şi depozitare
Dispune de un sistem de pliere rapid şi securizat. Pentru mai multe detalii despre pliere consultaţi instrucţiunile de folosire. Este recomandat să vă aplecaţi şi să fixaţi banda în poziţia corectă.
Asistenţă/Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: A afla garanţia produselor. A monta, regla sau utiliza produsul. A rezolva o problemă tehnică. A descărca instrucţiunile.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

5 / 5 2 Păreri
2 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Bărbat
  40 - 49 ani
  06 January 2016
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Domyos TC7
  Motor puternic,afisaj complex,silentioasa. Ambalaj mare si greu,pe masura produsului.

  Am cumparat banda din Decathlon Cluj si pot spune ca am facut o alegere buna,raportul calitate/pret fiind excelent. In plus,rar mi-a fost dat sa vad un manual de montare si un sistem de gestiune al suruburilor/piulitelor ca la acest producator.Nu trebuie sa fii mecanic ca sa montezi aceatsa banda,fiecare surub vine pe o placa cu un nr. marcat,iar aceste numere se regasesc in manualul cu pasii de montare,astfel ca nu ai cum sa gresesti,sau sa nu intelegi.Odata cu suruburile primesti si cheile imbus necesare,plus o cheie fixa si o surubelnita.Singura problema e cu greutatea si marimea acestei benzi...nu va lasati inselati de fotografii,chiar este o banda MARE,care are nevoie de spatiu.
  Insa o recomad cu incredere celor care au nevoie de o jucarie bine construita,rigida,foarte usor de exploatat,cu programe pre-memorate si cu butoane de acces direct la principalele functii,si nu doresc sa investeasca mii de euro in asa ceva.

 • 09 March 2014
  That review has been deposited on this product version
  domyos tc7
  raport calitate pret excelent nu este chiar negativ,cam grea 90 kg

  robusta,motorul merge bine,puternic,intrare mp3,design foarte frumos

ÎNCEPUTUL PAGINII