Bandă de Alergare TC5

Ref.
8288569
Avantaj produs
Bandă de alergare pentru sesiuni de mers și alergat cu viteză de până la 16km/h, la domiciliu. Clienții apreciază confortul și modul simplu în care se montează și se utilizează.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

de la
2,199.00 RON1,741.90 RON*
Polivalență
Viteză maximă de 16km/h și înclinație motorizată de până la 10%.
Confort
Suprafață mare de alergare de 45x127cm.
Coaching
5 funcții de afișaj și 16 programe de antrenament integrate.
Amortizare
Placa din lemn flexibil și sistemul Domyos Soft Impact asigură amortizare optimă

CARACTERISTICILE SALE

Bandă alergare
45*127 cm.
Viteză maximă
16 km/h (2,25 CP).
Dimensiuni
L168 x l.81 x H140 cm.
Dimens. pliată
L82 x l.81 x Î159 cm.
Dim. ambalaj
L171 x l.74 x Î28 cm.
Greut. ambalaj
75 kg.
Compozitie
Șasiu : 80.0% Oțel, 20.0% Polistiren Placă : 40.0% Cupru, 35.0% Oțel, 10.0% Alamă, 10.0% Epoxy, 5.0% Aluminiu
Conceput pentru a
mers sau alergare pentru menținere în formă, dezvoltarea capacităților cardiace și musculare.
Garanție
5 ani pentru structură; 2 ani pentru motor, piese şi manoperă. Asistență SDV : detalii în magazin.

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se şterge urmele de transpiraţie după fiecare utilizare. A se verifica şuruburile, piuliţele, poziţia şi tensiunea (detalii în instrucţiunile de folosire). Se recomandă ungerea pentru a reduce frecarea. A se folosi un produs specific pentru benzile de alergare (100% silicon).
Depozitare Sfaturi
A se feri de umiditate. A nu se depozita în exterior.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele benzii de alergare
Este ideală pentru condiția fizică, pentru siluetă și pentru dezvoltarea capacităților cardio-vasculare. Banda de alergare permite sa integrați ședințele de sport vieții cotidiene. Pentru menținerea în formă se recomandă practicarea activității în mod consecvent și moderat: 22 min/zi.
Consolă
Consola benzii de alergare Comfort Run afișează funcțiile principale necesare practicării dumneavoastră: durată, distanță parcursă, calorii estimate, viteză instantanee. Banda de alergare Comfort Run este echipată cu: Puls la mână pentru estimarea pulsului cardiac, Boxe cu cablu jack (3,5mm) pentru muzică, Scurtătură pentru viteză de înclinare pentru a facilita antrenamentele cu intervale.
Programe de antrenament
Dispune de 16 programe prestabilite pentru a varia ședințele: 8 programe "performanțe" tip fracționat, 8 programe "pierdere greutate" pentru a arde caloriile. Găsiți detaliile despre program în manualul de utilizare și pe siteul Domyos la rubrica SDV.
Putere motor:
Puterea motorului de 2,25 cp continuu, este adaptată caracteristicilor tehnice ale benzii de alergare pentru fluididate bună a alergării. Greutate maximă utilizator: 130 kg.
Sistem de amortizare
Sistemul de amortizare "Domyos Soft Impact" și placa asigură flexibilitate și reduc impactul la nivelul articulațiilor. Piesa de cauciuc dintre placa de lemn și structura de metal amortizează șocurile și asigură lansare bună.
Discreție sonoră
68 Db pentru o viteză de 10km/h fără alergător. Pentru a atenua zgomotul vibrațiilor vă recomandăm folosirea unui covoraș "Training Mat" care se poziționează sub banda de alergare.
Depozitare și stocare
Plierea benzii de alergare se face la verticală pentru depozitare ușoară. Dispune de 2 roți pentru deplasare ușoară. Sistem care permite plierea și deplierea simplu și în siguranță, limitând impactul cu solul.
Greutate și dimensiuni
Dimensiuni pliată:L82 x l.81 x H159 cm. Dimensiuni depliată: L168 x l.81 X H140 cm Greutate produs: 65Kg Dimensions ambalaj: L171 x l.74 X H28 cm Greutate ambalaj: 75 kg.
Asistenţă / Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: Montați sau reglați produsul, Rezolvați o problemă tehnică, Descărcați manualul de utilizare al benzii de alergare, Aveți recomandări de utilizare.
ÎNCEPUTUL PAGINII