Bandă de Alergare Intense Run

Ref.
8389495
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
5 / 5 2 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 1 Părere
Avantaj produs
Banda de alergare Intense Run este ideală pentru o utilizare intensivă de până la 35 de ore pe săptămână.Variaţi antrenamentele datorită vitezei maxime de 22km/h şi a înclinaţiei de 10%.
3,799.00 RON*
din care eco-participare
3.10 RON
Polivalență
Viteză de până la 22km/h şi înclinare max de 15% pentru antrenamente intensive.
Confort
Suprafaţă de alergare mare pentru fuleuri ample :51x150cm
Coaching
40 de programe preinstalate şi compatibile cu Domyos E Connected

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren, Glugă : 25.0% PVC (policlorură de vinil) Ambalaj : 85.0% Celuloză, Ambalaj : 10.0% Polistiren expandat, Ambalaj : 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 100.0% Lemn
Conceput pentru a
mers sau alergare pentru menținere în formă, dezvoltarea capacităților cardiace și musculare.
Garanție
Garanție pe viață pentru structură,2 ani motor,piese şi manoperă. 15 ani piese de schimb.

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc uscat și aerisit.
Restricții de utilizare
Greutate maximă 150 kg. Până la 35h/săptămână.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele benzii de alergare
Este ideală pentru condiția fizică, pentru siluetă și pentru dezvoltarea capacităților cardio-vasculare. Bandă de alergare pentru antrenamente la domiciliu. Permite adaptarea antrenamentelor la obiectivele proprii şi la propriul nivel de practică, pentru confort şi eficienţă!
EXCLUSIVITATE : 35h/ săptămână.
Banda de alergare Intense Run este concepută pentru o folosire intensivă sau obişnuită până la 35h/săptămână. Capacităţile motorului, diversitatea programelor, grosimea bandei de alergare şi a altor funcţii a fost adaptată pentru a fi compatibilă cu cât mai mulţi utilizatori.Simplă şi intuitivă, se adaptează la nevoile dumneavoastră, indiferent de nivelul de practică.
Consolă Intense Run Domyos
Consola tactilă asigură o navigare simplă şi intuitivă pentru a profita la maxim de sport. 5 ecrane LED pentru funcţiile principale: durată, distanță parcursă, calorii estimate, viteză instantanee. Consola este deasemenea echipată cu : - un senzor Bluetooth pentru a conecta tableta la sistemul de coaching personalizat Domyos E-connected. -de deux haut parleurs de 5 watts, -o priză Jack (3,5mm), + cablu -un ventilator orientabil vertical
40 de programe preinstalate
40 programe stabilite de către un coach Domyos sunt integrate în consolă şi îndeplinesc 4 obiective : Sănătate şi stare de bine, Ardere de calorii şi Rezistenţă. Fiecare program este deosebit : profil, durată, viteză şi înclinare. Pot fi adaptate cu uşurinţă nivelului dumneavoastră de practică. Pentru a beneficia de o experienţă şi mai plăcută, puteţi conecta banda de alergare la aplicaţia Domyos E-connected.
Compatibilă cu aplicaţia Domyos E Connected
Banda de alergare CLIMB by Domyos este compatibilă cu aplicaţie Domyos E-connected. Acestă aplicaţie vă va permite să urmăriţi antrenamentul dumneavoastră, să accesaţi mai multe programe şi să creaţi antrenamente proprii! Îndeplinşte-ţi obiectivele cu ajutorul unei aplicaţii 100% gratuite!
Controlul vitezei şi al înclinaţiei.
Banda Intense Run este dotată cu butoane pentru comenzi rapide, pentru a ajusta uşor viteza şi înclinaţia în timpul şedinţei. Exclusiv: telecomandă conectată prin bluetooth ce permite reglarea precisă fără să atingeţi consola. Uşor de manevrat, vă permite să alergaţi în libertate.
Centură cardio inclusă
Banda de alergare Climb by Domyos este furnizată împreună cu o centură fitness ce vă permite urmărirea ritmul cardiac în timpul antrenamentelor. În plus, aveţi posibilitatea să măsuraţi performanţele, pentru antrenamente eficiente: rezistenţă, pragul atins, frecvenţa cardiacă maximă. Intense Run Domyos este ideală pentru antrenamente.
Discreție sonoră
Produs silențios. Lucrăm constant la îmbunătățirea confortului. 54 Db pentru o viteză de 10km/h, fără alergător.
Depozitare
Banda este pliabilă, pentru a reduce spațiul utilizat. Volumul a fost studiat de inginerii noştrii pentru a garanta compormis bun între compactare şi stabilitate. Dispune de două roți, pentru deplasare ușoară. După pliere, transportarea se face din spate, datorită barelor superioare.
Greutate și dimensiuni
Dimensiune a produsului în uz: L178 x l.89 x Î151cm Dimensiuni pliat: L.75 x l.89 x Î.166 cm Greutate : 101kg Dimensiuni ambalaj: L.187 x l.96,7 x H.35 cm Greutate cu ambalaj : 112kg
Asistenţă / Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: A afla garanţia produselor. A monta, regla sau utiliza produsul. A rezolva o problemă tehnică. A descărca instrucţiunile.
5 / 5 2 Păreri
2 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Bărbat
  50 - 59 ani
  16 noiembrie 2017
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  Ottimo

  Pienamente soddisfatto
  Prodotto molto valido soprattutto per utilizzatori robusti
  Rapporto qualità prezzo veramente interessante

 • 02 noiembrie 2017
  That review has been deposited on this product version
  Meraviglioso!

  Appena visto me ne sono innamorata e non ha deluso le aspettative!Molto semplice e professionale,perfetto nel mio piccolo centro sportivo!CONSIGLIO!

5 / 5 1 Părere
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Femeie
  19 noiembrie 2017
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Futópad

  Nagy, kényelmes futófelület, szuper edzésprogramok, egyszerűen imádom!!

ÎNCEPUTUL PAGINII