Bandă Alergare EShape Booster E Connected

Ref.
8343411
Avantaj produs
Bandă de alergare ce asigură o înclinare de până la 20 %, pentru a arde de 4 ori mai multe calorii. Compatibilă cu aplicația Domyos E Connected pentru coaching la domiciliu.
de la
3,699.00 RON2,689.90 RON*
Polivalență
Varietate de exerciții datorită vitezei de 16km/h și înclinării de max. de 20%.
Confort
Suprafață de alergare confortabilă pentru fuleu mare: 51x135 cm.
Coaching
9 programe. Coaching personalizat cu aplicația E Connected.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Glugă : 75.0% Polistiren, 25.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Ambalaj : 85.0% Celuloză, 10.0% Polistiren expandat, 5.0% Polietilenă tereftalată Placă : 40.0% Cupru, 35.0% Oțel, 10.0% Alamă, 10.0% Epoxy, 5.0% Aluminiu
Conceput pentru a
mers sau alergare pentru menținerea formei, definirea siluetei și ameliorarea performanțelor.
Garanție
5 ani pentru structură. 2 ani pentu motor, piese şi manoperă. Asistenţă SDV: pe domyos.com

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea într-un loc uscat și ventilat.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele benzii de alergare
Mersul sau alergarea sunt sporturi bune pentru revenirea la forma ideală, întreținerea condiției fizice, slăbire sau dezvoltarea capacităților cardio-vasculare. Banda de alergare asigură practicarea cotidiană optimă indiferent de vreme.
Consolă
Consolă modernă ce asigură o navigare ușoară pentru a profita de sesiunea de sport Afișarea funcțiilor principale: durată, distanță, calorii, viteză, înclinare și ritm cardiac cu centură cardio inclusă.Consola dispune de: Bluetooth pentru conectarea tabletei la un sistem de antrenamente personalizat Domyos E Connected; de 2 boxe de 5 vați; o priză Jack (3,5mm); un cablu MP3 pentru a asculta muzică în timpul sesiunilor de sport.
Programe
9 programe prestabilite de antrenorii Domyos sunt programate în consolă pentru a varia antrenamentele Programele propuse au diferite nivele de viteză, înclinare, și durată pentru a se adapta la un număr cât mai mare de utilizatori Pentru o experiență amuzantă și stimulantă, aveti posibilitatea de a conecta banda de alergare la aplicația Domyos E Connected.
Application E Connected
Aplicația E Connected, legată de banda de alergare E Shape Booster, vă permite să accesați programe simple și eficienteFiecare program răspunde la un obiectiv definit și se adaptează la nivelul condiției fizice de care dispuneți Această aplicație este disponibilă în diverse limbi: franceză, engleză, spaniolă, italiană, chineză, poloneză, germană,portugheză, olandeză. Descărcați gratuit aplicația și beneficiați de prima lună de coaching gratuit.
Putere motor:
Puterea motorului este adaptată la caracteristicele produsului pentru a asigura fluiditate și confort antrenamentelor dvs. Puterea de 2,25cp a fost măsurată încontinuu.
Sistem de amortizare.
Sistemul de amortizare al produsului E Shape Booster a fost studiat pentru a asigura o lansare bună, și pentru a resimți efectele unei sesiuni de alergare la exterior.
Silențioasă
Banda de alergare E Shape Booster a fost măsurată la 58 decibeli la o viteză de 10km/h, fără sportiv. A fost desemnată banda de alergare cea mai silențioasă din gama Domyos.
Depozitare
Se pliază uşor şi ocupă puţin spaţiu. Volumul a fost studiat de către inginerii noştrii pentru a garanta un compromis bun între compactare şi stabilitate.După pliere, banda se transporta cu ajutorul barelor de la spate.
Greutate și dimensiuni produs.
Dimens. pliată: L72 x 89 x Î164cm. Dimensiunea cartonului: L177 x l.97 X Î.35 cm Greutate produs: 106 kg.
Asistenţă/Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: A afla garanţia produselor. A monta, regla sau utiliza produsul. A rezolva o problemă tehnică. A descărca instrucţiunile.
ÎNCEPUTUL PAGINII