Bandă de Alergare Energy Run

Ref.
8353402
Avantaj produs
Motor puternic, suprafaţă mare de alergare şi consolă cu 20 de programe de antrenament !
de la
2,699.00 RON2,399.00 RON*
Polivalență
18 Km/h, motor de 0 10 CHP, Înclinare motorizată :
Confort
Suprafaţă de alergare: 51x135cm cm.
Coaching
20 programe şi 5 obiective : viteză, timp, distanţă şi calorii.

CARACTERISTICILE SALE

Nivel
Consecvent (5h/săptămână).
Motorizare
2,5 CP
Viteză maximă
18 km/h
Înclinare max.
10%
Lungimea benzii
51x135cm
Compozitie
Placă : 40.0% Cupru, Placă : 35.0% Oțel, Placă : 10.0% Alamă, Placă : 10.0% Poliacrilat, Placă : 5.0% Epoxy Cadru/ Șasiu (role) : 80.0% Oțel, Cadru/ Șasiu (role) : 20.0% Polistiren
Conceput pentru a
îmbunătăţirea performanţelor (mers activ sau alergare rapidă).
Garanție
5 ani pentru structură. 2 ani pentu motor, piese şi manoperă. Asistenţă : detalii pe domyos.com.

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea într-un loc uscat și ventilat.
Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele benzii de alergare
Este ideală pentru condiția fizică, pentru siluetă și pentru dezvoltarea capacităților cardio-vasculare. Banda de alergare permite sa integrați ședințele de sport vieții cotidiene. Pentru menținerea în formă se recomandă practicarea activității în mod consecvent și moderat: 22 min/zi.
Consolă
Consola benzii Energy Run este retro-iluminată, pentru a putea citi mai ușor informațiile. Indicatori disponibili pe tot parcursul exercițiilor: durată, distanță parcursă, calorii estimate, viteză instantanee. Banda de alergare Comfort Run este echipată cu: Puls la mână pentru estimarea pulsului cardiac, Boxe cu cablu jack (3,5mm) pentru muzică, Scurtătură pentru viteză de înclinare pentru a facilita antrenamentele cu intervale.
Programe de antrenament
Dispune de 20 programe prestabilite pentru a varia ședințele: 10 programe de antrenament "performanţă" (fractionat, interval). 10 programe de antrenament "pierdere în greutate" pentru arderea caloriilor. Indicații despre programele de antrenament sunt disponibile în manualul de instrucțiuni și pe site-ul domyos.ro, în rubrica Serviciu post-vânzare.
Putere motor:
Puterea motorului de 2,5 cp continuu, este adaptată caracteristicilor tehnice ale benzii de alergare pentru fluididate bună a alergării.
Amortizare
Sistemul de amortizare "Domyos Soft Impact" și placa asigură flexibilitate și reduc impactul la nivelul articulațiilor.
Depozitare și stocare
Plierea se face pe verticală, pentru depozitare ușoară. Sistem care permite plierea și deplierea simplu și în siguranță, limitând impactul cu solul. Cele 2 rotițe permit deplasarea ușoară.
Greutate și dimensiuni
Dimensiuni deschisă: L.186 x l.91 x Î.150 cm. L.102 x l. 94 x h. 174 cm. 86Kg Dimensions ambalaj: L196 x l.76 X H28cm cm Greutate ambalaj: 94 kg.
Asistenţă / Uitilizare
Consultați rubirica Serviciu post vânzare pe www.domyos.ro pentru: Montați sau reglați produsul, Rezolvați o problemă tehnică, Downloadați manualul de instrucțiuni.
ÎNCEPUTUL PAGINII