Aparat Abdomene Guided 350 Fitness

Ref.
3337788
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.32 / 5 19 Păreri
Collaborators reviews
5 / 5 1 Părere
Avantaj produs
Ghidează mășcările !
Confort
Ghidează mișcările. Confort spate: scaun și spătar din spumă groasă.
Reglabil
2 niveluri de reglare.
Transport
Dimensiuni: L165 x l.55 x Î.65 cm. Pliabil. Brațe demontabile. Roți deplasare.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Șezut : 100.0% PVC (policlorură de vinil) Spumă : 100.0% Cauciuc nitril butadin
Conceput pentru a
lucrarea părții superioare a musculaturii (nivel consecvent).
Garanție
5 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
Greutate maximă utilizator: 110 kg. Utilizare doar la domiciliu.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Antrenament
Dacă nu sunteți sportiv, efectuați antrenamentele pentru nivel începător, timp de 3-4 săptămâni. Pentru respirație, trebuie să expirați în timpul exercițiilor și să inspirați revenind în poziția inițială. Expirați cand contractați abdomenul și inspirați cand decontractați. Respirația trebuie să fie în concordanță cu ritmul exercițiilor.
Pentru eficiență mai mare
Variați exercițiile pentru a nu obișnui abdomenul cu același ritm și ordine a exercițiilor.
Nivel începător
Efectuați o serie de 10 repetări pentru încălzire. Faceți o pauză de 30 de secunde. Efectuați apoi o serie de 12 repetări. Faceți o pauză de 30 de secunde. Efectuați apoi o serie de 15 repetări. Faceți o pauză de 30 secunde -1 minut înainte de a începe un alt exercițiu. Realizați 3 exerciții din lista de mai jos.
Nivel intermediar
Efectuați o serie de 12 repetări pentru încălzire. Faceți o pauză de 10-15 secunde. Apoi 15 repetări. Faceți o pauză mai mică de 10 secunde. Efectuați apoi o serie de 15 repetări. Pentru ultimele 5 repetări măriți viteza exercițiilor, pentru a vă concentra pe contractare. Pentru ultimele 5 repetări, rămâneți în poziție dreaptă (cu abdomenul contractat), timp de 5 secunde. Faceți o pauză de 30 secunde înainte de a începe un alt exercițiu.
Nivel avansat
Efectuați o serie de 15 repetări pentru încălzire. Faceți o pauză de 10 de secunde. Efectuați apoi o serie de 15 repetări. Pentru ultimele 5 repetări, rămâneți în poziție dreaptă 5 secunde, apoi reveniți ușor în poziția inițială (numărați până la 5 când reveniți). Faceți o pauză de 15 secunde. Continuați cu o a treia serie de 20 de repetări dintre care ultimele 5 prin contractare maximă (rămâneți în poziție dreaptă, reveniți controlând viteza de coborâre). Faceți o pauză de 15 secunde.
Provocare
Ultima serie de exrciții va fi una la nivel maxim. Faceți cât mai multe exerciții posibile, efectuând perfect și contractând abdomenul. Faceți o pauză de 30 secunde. Continuați cu exercițiul următor.
Abdomene
Izoleză partea superioară a mușchilor abdominali. Pentru început mențineți capul pe suportul special și lăsați-vă pe spate, flexând ușor picioarele. Ridicați ușor capul și umerii, apoi flexați bustul până umerii nu mai ating solul. Vă opriți în momentul în care omoplații nu mai ating solul. Pauză. Expirați ridicând bustul și contractând mușchii. Inspirați revenind la sol.
Abdomene inverse
Izoleză partea superioară a mușchilor abdominali. Începeți cu aceeași poziție efectuată pentru abdomene (contracție pliată), relaxați abdomenul; în acest exercițiu vă va ajuta la balansare și stabilitate. Mențineți picioarele ușor flexate și expirați, lăsați ușor picioarele și bazinul jos până când genunchi ajung deasupra pieptului. Pauză. Inspirați când reveniți în poziția inițală. Reluați exercițiul.
Abdomene complete
Lucrează în același timp partea superioară și inferioară a abdomenului: combinați mișcările efectuale pentru abdomene și abdomene inverse. Începeți cu aceeași poziție, păstrați genunchii pliați la fel ca la efectuarea abdomenelor inverse, expirați și ridicați-le ușor până la piept. În același timp lăsați umerii jos, ca la primul exercițiu pentru abdomene. Inspirați când lăsați jos simultan partea de sus și de jos a corpului, până în poziția inițială.
4.32 / 5 19 Păreri
18 persoane din 1353 recomandă acest produs

 • Femeie
  50 - 59 ani
  20 octombrie 2017
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  Doresc sa il comand. Se poate?

  L-am folosit la doctor siimi doresc sa il am acasa pentru a lucra cu el.

 • Bărbat
  50 - 59 ani
  11 octombrie 2017
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  Pocas instituciones nada claras

  El aparato es de buena calidad pero las instrucciones escasísimas o yo soy muy tonto o ellos son demasiado inteligentes , se echa de menos un buen manual con gráficos o videos de la utilización

 • Bărbat
  peste 60 de ani
  14 februarie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très pratique

  Appareil de bonne qualité.
  Utilisation simple et agréable régul l'effort.

5 / 5 1 Părere
1 persoane din 1353 recomandă acest produs

 • Bărbat
  30 - 39 ani
  19 ianuarie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  J'ai des abdos

  Ca marche et pas de problème de dos

Recomandări

 • CULTURISM
  conseils-cross-bien-choisir-appareil-abdos

  Pentru a alege un aparat pentru abdomen, trebuie să ţineţi cont de mai multe criterii, cum ar fi: experienţa în practicarea exerciţiilor de acest tip şi obiectivul pe care îl urmăriţi. Profitaţi de sfaturile şi trucurile pe care vi le oferim pentru a face cea mai bună alegere.

ÎNCEPUTUL PAGINII