Aparat Abdomene ABS 220

Ref.
8349979
Avantaj produs
aparat pentru tonifierea musculaturii pentru abdomen (se pliază pentru depozitare).
Polivalență
Lucraţi întreaga musculatură abdominală printr-o mişcare de ridicare a bustului.
Utilizare ușoară
Ghidează mişcarea.
Confort
Suportul asigură o susţinerea vertebrelor cervicale. Bandă de protecție.
Transport
Se pliază uşor.Poate fi depozitat sub pat.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Cadru/ Șasiu (role) : 100.0% Oțel Spătar : 100.0% Cauciuc nitril butadin
Conceput pentru a
exerciţii de pentru tonifierea abdomenului.
Garanție
2 ani

ÎNVĂȚAȚI GRATUIT SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE ȘI ACCESORIILE DOMYOS, VIZIONÂND SECVENȚELE VIDEO PROPUSE.

Aparatul pentru mușchii abdominali AB 220 de la Domyos vă va permite să vă dezvoltați sau să vă tonifiați mușchii abdominali în întregime (mușchii mari, mușchii drepți și mușchii oblici).
Domyos vă propune secvențe video cu exerciții concepute și realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi, profesioniști și certificați, ai centrelor noastre de fitness, Domyos Club.
 

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele aparatului
Permite lucrarea mușchilor abdominali: de sus, de jos și laterali. Avantaje asupra corpului: tonifică abdomenul și zona lombară, definește și sculptează silueta.
Cum se folosește?
Trebuie să știți: în ce poziție ați vrea să lucrați: statică sau dinamică? Care este nivelul dumneavoastră de practică ? Poziția dinamică (cu bustul ridicat): permite definirea musculaturii abdominale, poziția statică tonifică mușchii profunzi și protejează zona lombară. Ideal pentru nivel consecvent. Dispune de bandă de sol și protecție pentru zona capului.
Poziția corectă
A se contracta musculatura abdominală și a se menține poziția constantă a gâtului, a spatelui și a abdomenului în timpul antrenamentelor. A nu se mări viteza de executare a mișcărilor: concentrați-vă pe mișcări ușoare și controlate. Mențineți un unghi mic față de sol și încordați abdomenul (video) ! Pentru persoanele cu probleme lombare este indicat efort redus.
ÎNCEPUTUL PAGINII