• Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180
  • Mănuşi Box FKT180

Mănuşi Box FKT180

Ref.
8313161
Postarea unei păreri
Avantaj produs
Mănuşi respirante! Amortizare optimă a şocurilor!
Durabilitate
Exterior din poliuretan ce asigură rezistență bună în timp.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
6 - 14 Oz.
Culori
roşu şi negru.
Compozitie
Dosul mâinii : 100.0% Poliuretan Interior - Căptușeală principală : 100.0% Poliester Umplutură : 100.0% Poliuretan
Conceput pentru a
box (iniţiere).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
După antrenament, se poate introduce o rolă de hârtie igienică sau un prosop în interiorul mănuşilor. Acest lucru permite menţinerea mănuşilor deschise pentru aerisire. În plus, hârtia absoarbe transpiraţia. Puteţi achiziţiona şi suportul Glove Dryer, special conceput pentru uscarea mănuşilor.
Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc aerisit.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Cum alegeţi mănuşile de box?
Boxul este un sport de contact. Rolul mănuşilor este de a proteja mâinile şi corpul jucătorului (parare), dar şi pe cel al adversarului, pentru a împiedica apariţia leziunilor. Mănuşile de box împiedică rănirea celor doi adversari.
Alegerea mărimii potrivite
Mărimea mănuşilor este exprimată în oz (abreviere a termenului "Once", care este unitatea de măsură britanică folosită în toată lumea pentru mănuşile de box). Oz reprezintă greutatea mănuşii (şi, prin urmare, nivelul de protecţie) adaptată la greutatea jucătorului.Greutatea mănuşilor: Greutate utilizator: 6 oz: < 45 kg, 8 oz: 45 - 65 kg, 10 oz: 65 - 78 kg, 12 oz: 78 - 90 kg, 14 oz: > 90 kg, 16 oz: > 90 kg pentru protecţie şi mai mare.
Alegerea mănuşilor în funcţie de nivelul de practică
Un boxer începător va alege mănuşi rezistente la uzură. Un boxer profesionist va alege mănuşi din piele, pentru rezistență și protecție.
Recomandări de utilizare
Se recomandă utilizarea mitenelor pentru mănuşile de box, deoarece protejează interiorul mănuşilor de transpiraţie.Aceste mitene sunt practice şi uşor de utilizat. Prelungesc durata de viaţă a mănuşilor. Bandajele au ca scop protejarea şi susţinerea încheieturilor şi protejarea mănuşilor de transpiraţie.

Aţi putea să fiţi interesaţi şi de aceste produse

ÎNCEPUTUL PAGINII