• Cărămidă Yoga Spumă Gri
 • Cărămidă Yoga Spumă Gri
 • Cărămidă Yoga Spumă Gri

Cărămidă Yoga Spumă Gri

Ref.
8351158
Avantaj produs
Ideală pentru yoga !Ușoară și moale ! Dimensiuni:22.5cm x13.5cm x 7,5cm. Dimensiuni= 8,9 in x 5,3 in x 3 in.
Stabilitate
Ajută la echilibru. Mărime: 22 cm X 13,5 cm X 7,5 cm.
Lejeritate
Greutate:90 g. Uşor de transportat şi depozitat.
Fineţe la atingere
Material din burete, fin la atingere.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Sticlă/Corp : 95.0% Polietilenă, 5.0% EVA
Conceput pentru a
yoga.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se curăța cu o lavetă umedă, folosind uleiuri esențiale.

ÎNVĂȚAȚI GRATUIT SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE ȘI ACCESORIILE DOMYOS, VIZIONÂND SECVENȚELE VIDEO PROPUSE.

Exercițiile efectuate cu ajutorul cărămizii yoga de la Domyos vă vor permite să vă îmbunătățiți echilibrul pe parcursul antrenamentelor.
Domyos vă propune secvențe video cu exerciții concepute și realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi, profesioniști și certificați, ai centrelor noastre de fitness, Domyos Club.
 

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Gama pentru Yoga de la Domyos
Asigură confortul necesar în timpul exerciţiilor. Domyos realizează produsele pentru yoga, în echipă. Vă permite concentrarea pe postură și respirație. Modelele sunt testate în practică şi le dezvoltăm mereu datorită sugestiilor clienţilor.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Ancestrală. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă face să vă simţiţi mai bine în propriul corp. Corpul devine suplu, puternic şi tonifiat. Vă simţiţi mai încrezătoare.
La ce folosește cărămida din spumă ? Dimensiuni: 22.5cm x13.5cm x 7,5cm.
Ideală pentru a progresa. Poate înlocui perna în timpul meditațiilor sau posturilor diamant. Flexibilă și plăcută la atingere. Se transportă ușor în geantă. Pentru posturi mai dificile (semi-lună: Ardha Chandrasana ), în timpul cărora vă lăsați greutatea pe cărămidă, este recomandată achiziționarea unei cărămizi din lemn sau plută, mai grea și mai stabilă.

Recomandări

 • YOGA
  conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

  Vă invităm să descoperiți Cărămida Yoga de la Domyos, accesoriul care vă va conferi un plus de flexibilitate pentru a practica yoga în mod progresiv.

 • YOGA
  conseils-yoga-bien-choisir-quel-tapis-de-yoga-choisir

  În timpul practicii sporturilor Wellness, cel mai important este să fiţi calm. Dar, vi se recomandă de asemenea să utilizaţi un covoraş de fitness potrivit. Domyos vă ajută să faceţi alegerea corectă!

 • YOGA
  conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

  Yoga în vacanţă e la modă şi sejururile care vă propun stagii de yoga sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai ezitaţi şi înscrieţi-vă la un asemenea stagiu pentru a savura perioada verii între relaxare şi meditaţie…

ÎNCEPUTUL PAGINII