• Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5
 • Bandă de Alergare TC5

Bandă de Alergare TC5

Ref.
8288569
Postarea unei păreri
Avantaj produs
Suprafaţă de alergare adaptată pentru orice greutate. Alergare până la 16km/h.16 programe de antrenament pentru atingerea obiectivelor.
2,199.00 RON*
din care eco-participare
3.10 RON
Polivalență
Puteţi merge sau alerga până la 16 km/h, cu o înclinare de 0-10%.
Confort
Suprafaţă de alergare mare pentru confort: 45*127 cm.
Amortizare
Placă din lemn flexibil, sistem Domyos Soft Impact. Amortizare optimă.

CARACTERISTICILE SALE

Bandă alergare
45*127 cm.
Viteză maximă
16 km/h (2,25 CP).
Dimensiuni
L168 x l.81 x H140 cm.
Dimens. pliată
L82 x l.81 x H159 cm.
Dim. ambalaj
L171 x l.74 x H28 cm.
Greut. ambalaj
75 kg.
Conceput pentru a
menţinerea în formă (mers activ sau alergare la viteză alertă).
Garanție
5 ani pentru structură. 2 ani pentu motor, piese şi manoperă.Asistenţă SAV:detalii în magazin.

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se şterge urmele de transpiraţie după fiecare utilizare. A se verifica şuruburile, piuliţele, poziţia şi tensiunea (detalii în instrucţiunile de folosire). Se recomandă ungerea pentru a reduce frecarea. A se folosi un produs specific pentru benzile de alergare (100% silicon).
Depozitare Sfaturi
A se feri de umiditate. A nu se depozita în exterior.
Restricții de utilizare
Utilizare la domiciliu:5h/săpt.Greutatea max. utilizator:130 kg.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Suprafaţă de alergare:
Suprafaţa de alergare de 45*127 cm lată ce asigură confort. Ideală pentru sportivi ce se antrenează (mers activ sau alergare la viteză alertă).
Putere motor şi viteză maximă
Dispune de un motor de 2,25CP adaptat pentru şedinţe de până la 1 h. Capacitate până la 130kg. Viteză maximă: 1-16 km/h. Vă permite o viteză de km/h. Este un criteriu ce nu trebuie să fie neglijat dacă doriţi să lucraţi în fracţionat."
Sistem de amortizare
Banda TC5 dispune de o placă flexibilă ce protejează articulaţiile de şocurile din timpul alergării şi garantează relansare bună, la viteză alertă. Domyos Soft Impact : Inserţii din cauciuc între placa de lemn şi structura din metal. Important: pentru cei ce au nevoie de protecţie în timpul alergării se recomandă purtarea încălţămintei cu amotizare bună.
Consolă şi programe de antrenament
Dispune de 4 funcţii şi 16 programe de antrenament prestabilite pentru atingerea obiectivelor sportive: - 4 funcţii : timp, viteză, distanţă şi estimarea caloriilor arse.8 programe de antrenament "performanţă" (fractionat, interval) 8 programe de antrenament "pierdere în greutate" pentru arderea caloriilor. Echipat cu boxe şi intrare Jack (3,5mm) pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor.
Depozitare
Se pliază uşor şi ocupă puţin spaţiu. Volumul a fost studiat de către inginerii noştrii pentru a garanta un compromis bun între compactare şi stabilitate.
Sfaturi pentru confort optim în timpul şedinţelor
A se purta încălţăminte adaptată nivelului, pentru a asigura confort.A se poziţiona pe covor pentru a îmbunătăţii stabilitatea, a atenua vibraţiile, zgomotul şi a proteja de sol. Recomandăm Domyos Training Mat.
Sfaturi de poziţionare corectă pe bandă
Pentru a începe trebuie să vă poziţionaţi pe zonele laterale înainte de a porni banda la o viteză de 1 km/h, apoi vă puteţi aşeza picioarele pe mijlocul benzii. Start şedinţă ! Atenţie: banda de alergare porneşte la o viteză de 2 km/h. Pentru siguranţă se recomandă micşorarea vitezei la 1km/h.
Sfaturi pentru pliere şi depozitare
Dispune de un sistem de pliere rapid şi securizat. Pentru mai multe detalii despre pliere consultaţi instrucţiunile de folosire. Este recomandat să vă aplecaţi şi să fixaţi banda în poziţia corectă.
Asistenţă/Uitilizare
Accesaţi site-ul www.domyos.com pentru: A afla garanţia produselor. A monta, regla sau utiliza produsul. A rezolva o problemă tehnică. A descărca instrucţiunile.

Recomandări

 • FITNESS

  Doriţi să achiziţionaţi o bandă de alergare, dar nu ştiţi pe care să o alegeţi? Vă recomandăm să citiţi sfaturile de mai jos pentru a alege banda de alergare la care visaţi!

  (16)

Aţi putea să fiţi interesaţi şi de aceste produse

ÎNCEPUTUL PAGINII